Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Salut Romani!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda
Autor Mesaj
pepe65
Calator

Data înscrierii: 09/Oct/2006

Locație: Undeva in UE

MesajTrimis: Mar Oct 10, 2006 10:27 am    Titlul subiectului: Salut Romani! Răspunde cu citat (quote)

Buna, ma numesc Ovidiu si am incercat cu cativa prieteni sa reunim siteurile romanilor de pretutindeni. Daca doriti sa dati o mana de ajutor, inscrietiva si pe www.diasporaro.0x.ro ,de ja am adaugat linkul catre emigrant acolo.Asa vom fi mai aproape si mai uniti si ne vom putea ajuta in caz de nevoie.
Va pup!

Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2006 10:35 am    Titlul subiectului: Salutare! Răspunde cu citat (quote)

Nu pricep??! Vad ca au fost deja 24 de vizite si totusi nici un cuvant! Sa fiu oare singurul care cauta romanii aflati departe de casa? Sa fie oare o raceala in sufletele romanilor? Sau nesiguranta? sau....?
Sus
Nig
e-migrant

Data înscrierii: 27/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

hai ca scriu si eu ceva nu fie asa putine mesaje. eu locuiesc in olanda, si parca toti romanii fug unu de altu cand afla ca mai sunt si alti romani in aceeasi tara. ce-aveti maica?
Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 11:06 am    Titlul subiectului: Ai dreptate nig Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate Nig, asta vad si eu caci de vazut vad ca-s vazute mesajele, vad ca IP-urile sun diferite, dar totusi parca toti fug de comunicare. Am facut un site si un forum care speram ca va mai apropia putin diaspora Ro , cea formata din oameni de rand, dar se vede ca asa este, fug unii de alti ca ... de tamaie!
Sus
Nig
e-migrant

Data înscrierii: 27/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 9:30 pm    Titlul subiectului: da asa e Răspunde cu citat (quote)

Si pe aici in olanda am intalnit cativa. la inceput sunt fericiti apoi se dau ocupati sau se raceste treaba de parca as fi vrut ceva de la ei. romanii aici parca au impresia ca la un moment dat vrei ceva de la ei da de unde ca doar vreau sa stau de vorba si sa mai comparam si noi tarile ca tare singuratate e fara romani pe aici!
Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 2:22 pm    Titlul subiectului: Salve NIG Răspunde cu citat (quote)

Nig intra si tu pe www.diasporaro.0x.ro acolo incercam sa fim mai multicei, in curand poate vom reusi sa comunicam mai bine si sa formam si noi o comunitate mai omogena si mai vorbareata!
Sus
ana77
e-migrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nig you're so right !!!!!!!!! Da am intalnit si eu o multime de romani si romance si tot cam asa s-a intamplat...e adevarat ca am mai dat-o si eu cotita dupa cate o intalnire cu vreo romancutza venita pe aici doar doar i-a mai pica ceva in buzunar sau de la "preten ".Mea culpa (sau poate nu.... Very Happy ) Oricum si eu am un gust amar de ceea ce inseamna diaspora romana din Olanda .Dar cum consider ca nu trebuie sa fugi dupa cunostinte sau prieteni in ideea ca trebuie sa ii ai , ci ...ca daca Dumnezeu trebuie sa ti-i scoata in cale ti-i va scoate oricum .
Sus
Hariclea
e-migrant

Data înscrierii: 28/Iun/2006

Locație: Nijmegen

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 5:49 pm    Titlul subiectului: hello iedereen :) Răspunde cu citat (quote)

Salut dragii mei romani din olanda... Eu sunt aici de 4 ani si nu cunosc romani deloc!!!!!!!!!!!!! Ba chiar, cand am intrat intr-un magazin si am auzit pentru prima (si ultima) oara vorbindu-se romaneste, m-am indreptata catre cele 2 fete care vorbeau si am spus Buna ziua. s-au uitat la mine amandoua ca speriate de bombe, au mormait ceva si efectiv au zburat afara din magazin. Am ramas cu gura cascata la figurativ! Ce sa mai cred ? ? ?

Dar ja, cred ca sunt foarte multi romania in olanda chiar si pe acest forum care ar face la fel. Acum ma multumesc cu prietenii mei de toate natiile, si m-am obisnuit cu gandul ca prieteni romani am avut in romania, si atat. aici nu cred ca s-ar putea lega o banda de prietenie... Nu inteleg de ce. Suntem toti atat de ... "schimbati"?

Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 10:05 am    Titlul subiectului: Ma intristeaza ceea ce vad Răspunde cu citat (quote)

Hariclea asta vad si eu, romanii se uita in gradina altora si vad ca evreii sunt uniti, ungurii la fel romii la fel, dar ei nu fac nimic ca sa fim si NOI uniti. Poate nu au incredere in EI, sau stiu eu ce si cum? As fi bucuros daca voie , cei cativa din olanda de exemplu ati intra pe www.diasporaro.0x.ro ati crea un topic OLANDA si v-ati intalni mai des acolo. Ar fi un exemplu ca se poate si asa altii ar urma exemplul vostru. Eu voi continua sa incerc sa NE unim , sa ne vorbim si asa vom fi mai apropiati. Numai cei ce FAC pot avea si rezultate.
Sa auzim numai de BINE!

Sus
anca
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutari!

am citit ce ati scris voi p'aci si sincer nu prea am inteles Neutral
Unde anume in Olanda vi se intampla voua asemenea lucruri? ca eu sunt in Delft de fo 4 ani, cunosc o gramada de romani...unii imi plac, uni nu prea(procentajele nu sunt cu nimic diferite de cele de la alte natii), dar cu toti vorbesc, cu multi merg la bere si petreceri, cu unii sunt prietena buna...si n'am vazut pana acum roman care sa fuga repede daca ma aude vorbind in romana.
Se pare ca toti romanii prietenosi s'au adunat in Delft Smile

Sus
ifrim_bianca
e-migrant

Data înscrierii: 29/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

ROMANIA TREZESTE-TE!!! Crying or Very sad In sfarsit am gasit si eu un loc unde se mai cauta romani.stau in olanda de trei luni si drept sa zic nu am gasit nici un roman,si vreau sa va intreb daca mai aveti un loc si pt mine pe aici?
Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 9:33 am    Titlul subiectului: Bine ai venit Răspunde cu citat (quote)

Bine ai venit printre noi Bianca! Unde anume esti in Olanda?Si ce faci acolo?
Sus
ifrim_bianca
e-migrant

Data înscrierii: 29/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 3:42 pm    Titlul subiectului: buna la toti romanii Răspunde cu citat (quote)

prietenul meu este olandez si locuim impreuna in almelo.din pacate nu fac nimik pt ca nu am permis de lucru si nus cum a-si putea sa-l obtin deoarece nu sunt obisnuita sa nu lucrez.daca poate cineva sa ma ajute cu ceva a-si fi foarte fericita.va pup pe toti
Very Happy

Sus
er
e-migrant

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor romanilor.Si eu stau in Olanda cca un an jumate am facut naveta Rom-NL NL-Rom, dar acum am ramas aici si drept sa spun eu ma simt aici acasa.Ma bucur foarte mult sa vorbesc cu alti romani si sunt sigura ca daca am fi mai deschisi uni cu alti ar fi mult mai usor pentru toti indiferent ca te simti acasa sau nu.
Eu am mai multe intrebari dar ma voi uita mai mult pe site pentru ca aseara am dat primadata de el.Am sa revin Smile

Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: salutaree celor 2 nou veniti Răspunde cu citat (quote)

Bine ati venit er si bianca, va astept sa dezvoltati partea aferenta celor din olanda, sa formam o comunitate puternica si comunicativa, si de ce nu .... fericita!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2