Niculina e-migrant
Data înscrierii: 29/Aug/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Aug 29, 2008 10:47 am Titlul subiectului: ??????????????? |
|
|
Buna ziua.
Numele meu este Simona. Eu si cu sotul meu sintem in Romania. Avem 37 respectiv 34 de ani. Eu am terminat Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, respectiv engleza-franceza, vorbesc si scriu limba engleza si italiana foarte bine. Sotul meu este de meserie zugrav si faiantator. A lucrat toata viata in constructii.Dorinta mea de o viata este sa ajung in USA. Din pacate nu pot pentru ca nu am pe nimeni sa ne faca chemare mie si sotului meu. Ne dorim foarte mult sa ajungem in USA sa lucram acolo si sa ne construim o viata acolo. Nu avem copii si nici nu putem sa avem. Imi cer scuze anticipat in cazul in care v-am deranjat in vreun fel cu exprimarea mea insa chiar nu mai stiu cum sa abordez aceasta problema care se ridica constant in fata noastra, a romanilor la modul general, vizavi de posibilitatea de a lucra si eventual ati construi o noua viata in USA. Nu avem cum sa ajungem in USA fara ca cineva sa ne faca chemare, si cum nu cunoastem pe nimeni care sa faca treaba asta................. Cu o chemare in vizita, sanse prea mari nu am avea, pentru ca nu am primi viza nici macar unul dintre noi, insa cu o chemare pentru lucru s-ar mai putea. Credeti ca puteti sa ne ajutati ? Va multumesc anticipat si astept raspuns. Cu stima si respect, Simona
|
|