Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Procedura de emigrare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Australia
Autor Mesaj
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Mar Sep 09, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Procedura de emigrare Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!
Ma bate gandul, de cativa ani buni, sa ma stabilesc in Au. definitiv.
Am gasit zeci de situri care spun ca se ocupa de toate actele, contra cost, evident, stiu si de situl immi.gov.au... Oricum, se pare ca sunt o gramada de cerinte, acte, calificari si diplome necesare, meserii cunoscute etc. pentru a fi sigur sa Au iti va acorda cetatenia. Si pana la urma n-am inteles daca iti ofera vreunul din aceste servicii si loc de munca (in banii astia) ori nu.

Oricum, intrebara mea e alta: Daca plec de aici (acu's in Grecia) ca turist, in Australia, pot, dupa ce ajung acolo, sa solicit cetatenia australiana, sau residenta, etc... Cu alte cuvinte, am vreo sansa de a ramane in Australia legal, cu drept de munca, evident, dupa ce am intrat ca turist?!

Va multumesc!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1