Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Cum sa trimit cadouri in Romania

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
cristibalc
Calator

Data înscrierii: 19/Noi/2008

MesajTrimis: Lun Dec 01, 2008 11:58 am    Titlul subiectului: Cum sa trimit cadouri in Romania Răspunde cu citat (quote)

A folosit cineva siturile astea la care li se tot face reclama? Sunt ok? Vreau sa trimit un cadou de Craciun parintilor. In cat timp ajung cadourile?Ajung in stare buna? Va rog sa-mi raspundeti asap.
Sus
ancamuntean
e-migrant

Data înscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 7:31 pm    Titlul subiectului: stop it Răspunde cu citat (quote)

Bai Cristisor, foloseste www.trimitecadouriinromania.com
Te rog nu mai posta 10000 de mesaje cu aceeasi intrebare, ca ti-am raspunes deja

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1