| Autor |
Mesaj |
nicoletatoma e-migrant
Data înscrierii: 12/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Ian 12, 2009 2:01 pm Titlul subiectului: imi caut tatal |
|
|
imi caut tatal TOMA C. NECULAI, nascut la 5 oct 1950, de 58 de ani din piatra neamt, plecat din romania in 2002. de atunci nu mai stim nimic de el.
de ani de zile tot dau anunturi. poate l-ati vazut. vreau sa atasez si o poza dar nu stiu cum.
autoritatile nu ma pot ajuta daca nu am o adresa.
ma poate ajuta cineva?
multumesc anticipat.
email: t_nicol78@yahoo.com
tel 0040 761306606
.
poza poate fi vazuta pe http://imicauttatal.blogspot.com
nu reusesc sa o atasez aici....
Ultima modificare efectuată nicoletatoma la Joi Ian 22, 2009 11:25 am, modificat de 2 ori în total
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu70 Calator
Data înscrierii: 14/Ian/2009 Mesaje: 34
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un ajutor nu pot sä iti ofer din päcate dar niste cäi noi de descoperit ar fi ceva.Tocmai a rulat un film in televiziunea germanä, de o säptämäna sä tot fie, despre oameni plecati la muncä in Italia si färä de urmä dispäruti.Am fost socat afländ de situatia lagärelor de muncä de acolo.Sclavie in ani nostri.Päine si bici.Cazuri de decese prin abuz corporal.Procese inchise politie coruptä.In final o femeie din polonia spunea cä nu stie nimic de sotul ei, dar dupä investigäri noi se pare cä ultima oarä a fost väzut in centrul mafiei de muncä italianä de unde se pierd urmele.imi pare räu cä nu pot scrie altceva, dar asta nu inseamnä cä trebuie sä fie ca mai sus.
|
|
| Sus |
|
 |
|