| Autor |
Mesaj |
o_mama Calator
Data înscrierii: 04/Ian/2009 Mesaje: 66
|
Trimis: Dum Ian 04, 2009 1:39 pm Titlul subiectului: ajutati un inger!! albert are neaparata nevoie de transplant |
|
|
Nu demult medicii l-au diagnosticat pe micutul Albert Adrian cu ataxie telangiectazie si leucemie cu celule T. La varsta de numai 8 ani si 11 luni, aceasta boala este o povara mult prea grea si costisitoare pentru Albert si familia sa.
Pentru a se insanatosi, Albert trebuie sa urmeze un tratament la o clinica din strainatate, costurile acestuia ajungand la 100 000 de Euro.
Toti cei care vor sa contribuie la salvarea vietii acestui copil pot face donatii in conturile :
Cont RON: RO 04BRDE445SV30490084450
Cont EUR: RO 19BRDE445SV30490754450
Conturile sunt deschise la filiala BRD Groupe Societe Generale, Agentia Colentina. Sos Colentina, nr 97, bl 94, parter, sector 2, Bucuresti.
Titularul contului este Cristea Petrica, bunica baiatului.
Pentru detalii si informatii o puteti suna pe mama baiatului LEPADATU BRANDUSA la telefon: 0040/0742 914 362
Daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare si puteti ajuta cu un sfat bun sau pur si simplu vreti sa-l incurajati pe baiat, accesati blog-ul salveazaoviata.wordpress.com.
Va multumim!
Familia si cei dragi.
MAIL CONTACT: mario_tour_cluj@yahoo.com- AICI PUTETI TRIMITE SFATURI, INFORMATII, ADRESE CLINICI. VA MULTUMIM! tot aici scrieti pentru a solicita copii dupa rapoarte medicale si buletine de analize.
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu70 Calator
Data înscrierii: 14/Ian/2009 Mesaje: 34
|
Trimis: Mie Ian 14, 2009 2:32 pm Titlul subiectului: si aici aceasi mama x de gäsit |
|
|
Si ca peste tot anonima "MAMA CÄLÄTOR" in trecere.
Extraordinar de profesionist mesajul.Mä intreb se poate si mai räu?
Cändva odatä sa diagnosticat....Sunä ca o poveste A fost odatä ca niciodatä un numär de cont bancar care nu va rambursa nimäniu niciodatä ceva, dar e pläcut a sti cä nimeni nu va afla niciodatä ce se va intämpla cu bani.O povarä mai putin.
|
|
| Sus |
|
 |
o_mama Calator
|
Trimis: Joi Ian 15, 2009 3:56 pm Titlul subiectului: ? |
|
|
nu inteleg care e prob? de cand e ilegal sa schimbi masina? cred sincer ca ai prob cu capul si repet...HOTULUI DE HOT II E FRICA. la cum te vad...esti unul dintre acei ,, romani" care ne fac de rusine in lume. Sincer... o sa ma rog la Dumnezeu sa te aspere si sa iti dea mai multa minte. aaa... si daca te intereseaza... masina am schimbat-o...am dat cielo de 1996 si mi-am luat un bmw 318 de 2001 (nu vad care e marele ,,lux ce te pune pe ganduri" ) iar daca vrei o declaratie de avere roaga-ma frumos si poate iti trimit. oricum nu vad ce treaba are averea mea cu nevoia unui copil cu , care repet NU AM NICI O LEGATURA DE RUDENIE. ai o logica....full down.
PE SITUL ACASA TV DE CE NU INTRI SA VEZI FILMAREA CU POVESTEA LUI ALBERT CARE A FOST DAT LA POVESTIRI ADEVARATE? SI VERIFICA CONTURILE PE CARE LE-AM DAT EU CU CELE DATE DE TELEVIZIUNE? SAU POATE TE GANDESTI CA SI EI VOR SA ITI BAGE MANA IN BUZUNAR?
|
|
| Sus |
|
 |
o_mama Calator
|
|
| Sus |
|
 |
o_mama Calator
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 11:32 pm Titlul subiectului: teledon pentru albert |
|
|
0900900232-2EURO,
0900900235-5EURO,
0900900230-10 EURO
teledon pentru Albert in reteaua Romtelecom
|
|
| Sus |
|
 |
absolutep0wer e-migrant
Data înscrierii: 29/Mar/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,sunt nou aici si vroiam sa va salut pe toti!
|
|
| Sus |
|
 |
|