Trimis: Dum Ian 04, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: AJUTATI UNINGERAS!! ALBERT ARE NEVOIE DE COMPASIUNEA NOASTRA
Nu demult medicii l-au diagnosticat pe micutul Albert Adrian cu ataxie telangiectazie si leucemie cu celule T. La varsta de numai 8 ani si 11 luni, aceasta boala este o povara mult prea grea si costisitoare pentru Albert si familia sa.
Pentru a se insanatosi, Albert trebuie sa urmeze un tratament la o clinica din strainatate, costurile acestuia ajungand la 100 000 de Euro.
Toti cei care vor sa contribuie la salvarea vietii acestui copil pot face donatii in conturile :
Conturile sunt deschise la filiala BRD Groupe Societe Generale, Agentia Colentina. Sos Colentina, nr 97, bl 94, parter, sector 2, Bucuresti.
Titularul contului este Cristea Petrica, bunica baiatului.
Pentru detalii si informatii o puteti suna pe mama baiatului LEPADATU BRANDUSA la telefon: 0040/0742 914 362
Daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare si puteti ajuta cu un sfat bun sau pur si simplu vreti sa-l incurajati pe baiat, accesati blog-ul salveazaoviata.wordpress.com.
Va multumim!
Familia si cei dragi.
MAIL CONTACT: mario_tour_cluj@yahoo.com- AICI PUTETI TRIMITE SFATURI, INFORMATII, ADRESE CLINICI. VA MULTUMIM! TOT AICI PUTETI CERE COPII DUPA BULETINUL DE ANALIZE SI RAPORTUL MEDICAL AL LUI ALBERT!
Trimis: Mie Ian 14, 2009 2:44 pm Titlul subiectului:
Si ca peste tot anonima "MAMA CÄLÄTOR" in trecere.
Extraordinar de profesionist mesajul.Mä intreb se poate si mai räu?
Nu demult sa diagnosticat....Sunä ca o poveste A fost odatä ca niciodatä un numär de cont bancar care nu va rambursa nimäniu niciodatä ceva, dar e pläcut a sti cä nimeni nu va afla niciodatä ce se va intämpla cu bani.O povarä mai putin.
PS. O copie a unui buletin de sänätate puteti obtine.....
Ciudat ,peste tot dau de acest anunt doar la retete culinare nu!
Trimis: Mie Ian 14, 2009 7:38 pm Titlul subiectului: RASP
sigur ca da silviu. da-mi te rog o adresa si iti trimit copii dupa toate actele medicale. eu nu stiu cum sa le postez pe forum, daca ma poti invata iti raman recunoscatoare. cat despre modul in care este scrisa povestea mentionez ca este povestea unui copil postata de mine adica o persoana care nu are legaturi de rudenie cu el. crezi ca ar fi fost mai corect sa ma dau drept mama lui si sa postez in numele acesteia o poveste gen rugaminti...etc ? eu nu am facut decat sa prezint lucrurile asa cum sunt...CAT DESPRE ACTELE MEDICALE ASTEPT PM CU ADRESA CEVA CA SA TI LE TRIMIT, AM COPII DUPA TOT DOSARUL MEDICAL. NUMAI BINE.
P.S: ESTE VALABIL PT TOTI CARE VOR SA VADA ACTELE MEDICALE. DATI P.M SAU MAIL PE ADRESA MEA CU O ADRESA SI EU VI LE TRIMIT.
N.B: NU AM POSTAT ACEST MESAJ DOAR PT A VA RUGA SA IL AJUTATI CU BANI CI SI CU SFATURI SAU INFORMATII DESPRE CLINICI DIN STRAINATATE CARE SE OCUPA DE ASTFEL DE PROBLEME. CAUTAND , PATE VOM GASI O CLINICA UNDE COSTUL OPERATIEI SI TRATAMENTULUI ESTE MAI MIC PENTRU CA BRANDUSA ARE DEJA CCA 50 000 EURO.
Trimis: Joi Ian 15, 2009 10:06 am Titlul subiectului:
Eu nu m-as implica aici in tema aceasta dacä nu as observa unele circumstante atenuante.
-Doamnä O_Mama, spuneti cä vreti a ajuta doar fäcänd cazul cunoscut, dupä pärerea mea ati scäldat cazu din start in apele tulburi ale indoieli intränd pe forum inväluitä in mister speränd in atentia cätor mai multi dintre noi si ajutor anticipat.
E ca si cum m as duce eu la o bancä, ceränd un credit cät mai avantajos mie, dar necomunicänd datele mele personale--si mä mir apoi cä sänt tratat cu indiferentä si dobändä maximä.
-Acum ca si räspuns scrieti cä aveti TOATE actele cazului de mai sus....si trebuie eu sä deduc cä sänteti medic? EU trebuie sä fac asta?Säntem cumva la televizor cine ghiceste cästigä?
Credeti cumva cä anonimatul in care vä ascundeti face bine cazului? Nicidecum! Mä intreb dacä pärinti copilului väd tot asa situatia.Eu zic cä da.Ceea ce faceti dumneavoasträ e asemänätor metodei de reclamä impärtitä in cutiile postale....ASA PROCEDATI DACÄ DORITI AJUTOR VITAL PENTRU VIATA UNUI COPIL?
Mai apoi seriozitatea se accentueazä prin citez:
"Nu demult medicii l-au diagnosticat".
Nu demult poate fi evul mediu, sau in cazul nostru"prea tärziu".De ce nu mergem pe calea deschisä comunicänd date concrete dacä tot vrem sä ajutäm?
"PENTRU CA BRANDUSA ARE DEJA CCA ____EURO"-De ce figureazä Brändusa ca detinätoare cänd motivul donäri ar fi micutul Albert?Confundati cumva niste strächini?Eu stiu cä romänul are probleme in asi estima copii dar nici chiar asa.
Si cä incheiere vä mai citez o datä poate observati personal cum vä sunä cuvintele:
" mentionez ca este povestea unui copil postata de mine adica o persoana care nu are legaturi de rudenie cu el"
----eu observ cä nici afectiv nu tineti neapärat sä aveti legäturi cu cazul amintit si postati cu duiumu asta peste tot, dar asteptati sä produceti un val de compätimire.Cantitate in loc de calitate.
Trimis: Joi Ian 15, 2009 12:33 pm Titlul subiectului: rasp silviu
Mai omule eu chiar nu inteleg ce problema ai tu cu mine. Din cate vad cred ca te consideri foarte destept si mult superior. Este problema ta asta. Nu te cunosc, nu ma cunosti asa ca te rog sa fii mai atent cand faci afirmatii la adresa mea pentru ca impolitetea ta deja a depasit orice limita. Eu nu am facut decat sa incerc sa ajut asa cum am stiut si cum m-am priceput si eu. Nu sunt expert in adunarea de fonduri umanitare ( vad ca tu stii mai multe despre asa zise campanii, tepe etc ceea ce cam da de gandit, plus ca indarjita ta neincredere ma duce cu gandul la bine cunoscuta vorba romaneasca ,, hotului de hot ii este frica") Daca intr-adevar te-ar fi interesat ceva despre cazul asta , chiar si verificarea veridicitatii diagnosticului ai fi raspuns la bunavointa mea de a-ti furniza tate actele doveditoare si apoi, daca tu descopereai ceva puteai sa cmentezi. Deocamdata pentru mine esti o persoana neserioasa care din lipsa de ocupatii face acuze nefondate si isi da cu parerea ca la coltul strazii. Eu am facut ce m-am priceput, am postat un minim de date pe care eu le-am considerat necesare, dar pentru cei ce doreau informatii splimentare am lasat o adresa de mail, un numar de telefon etc. cat despre anonimat, ce ai fi vrut draga silviu, sau cum te-o fi chemand sa imi postez o copie a cartii de identitate pe un forum public? Sau ai fi fost mai multumit daca in loc de ,, o mama" ar fi aparut maria xulescu? Ai tu impresia ca id-ul tau de silviu... spune mai mult decat id-ul meu? Macar al meu dezvaluie statutul pe care il am, acela de mama al unui copil, care din compasiune, umanism etc. vrea sa ajute o alta mama al carei copil are disperata nevoie de o mana intinsa...dar oricum...din cate am observat nu prea ai tu sanse sa intelegi lucrurile astea....