Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

ajutati-ma...vreau sa-mi vad fetita...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Italia
Autor Mesaj
arianis
e-migrant

Data înscrierii: 09/Feb/2009

MesajTrimis: Vin Feb 27, 2009 2:21 pm    Titlul subiectului: ajutati-ma...vreau sa-mi vad fetita... Răspunde cu citat (quote)

va rog din suflet..daca stiti pe cineva care vrea sa mearga in romania...intre 14 si 30 martie...eu trebuie sa merg pentru ca vreau sa-mi vad fata..nu mai pot sa stau aici fara sa o vad macar o data....la vara am sa o aduc aici,impreuna cu cea care imi va fi sotie,dar ..am plecat fara sa-mi iau la revedere de la ele...mor de dorul lor..acum lucrez cu jumatate de norma..la o firma de curatenie..si patronul mi-a zis ca daca am nevoie,pot sa-mi iau cateva zile liberein martie,pt ca din aprilie incep sa lucrez cu norma intreaga si nu o sa mai pot lipsi nici o zi.problema e..ca nu am bani suficienti ca sa ajung in romania pt cateva zile..daca stiti pe cineva care vrea sa mearga....pt cateva zile..eu am masina..ne intelegem la pret...oricum cer mai putin decat autocarele..merg in orice oras din romania...fie ca e doar la dus..sau la dus intors..ne intelegem romaneste la pret...am un logan nou.masina merge super bine...are toate accesoriile,inclusiv aer..daca stiti pe careva care vrea sa mearga pt cateva zile si sa vina inapoi..sau doar sa mearga...sau sa vina din romania..intre 14 si 30 martie......va rog...ajutati-ma...vreau sa merg sa-mi vad fata...suntem romani..suntem oameni..va rog..ajutati-ma..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Italia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1