Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Viza de studii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
prometeo
e-migrant

Data înscrierii: 15/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Mar 15, 2009 8:20 pm    Titlul subiectului: Viza de studii Răspunde cu citat (quote)

Sal,am decis sa studiez engleza in Australia in vederea inscrieri la un curs TAFE si as dori cat mai multe informatii. Daca vin cu o viza de studii pentru 6 luni ( durata cursului de engleza ) la sfarsitul cursului pot cere o noua viza pentru un curs TAFE fara sa fie nevoie sa parasesc Australia ??? Sunt foarte multe intrebari la care nu gasesc raspunsuri pe www.immi.gov.au si alte site-uri oficiale de aceea apelez la experienta dv. Va multumesc anticipat
Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu si nevasta am terminat TAFE aici numai ca noi am venit cu visa de permanent resident.Ar trebui sa fie info suficienta pe site-ul oficial.Daca nu gasesti incearca si pe forumul "emigrare info".Trebuie sa fie cineva sa stie.
Multa bafta

Sus
prometeo
e-migrant

Data înscrierii: 15/Mar/2009

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt raspuns. Pe site-ul oficial sunt doar info generale si nu am reusit sa gasesc noile conditii care au intrat in vigoare de la 1 octombrie cand am trecut de la nivelul 2 la 3 ( in loc sa avansam noi mergem ca de obicei inapoi ) si acestea ma preocupa cel mai mult. Am incerca se cer info la ambasada de la Belgrad dar nu am primit nici un raspuns, sa sun nu pot pt ca engleza mea este egala cu 0, deci ma invart intr-un cerc vicios si nu gasesc iesirea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1