Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

suna romania cu 1,9¢ pe minut

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din America
Autor Mesaj
zepa
e-migrant

Data înscrierii: 15/Ian/2009

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 2:27 am    Titlul subiectului: suna romania cu 1,9¢ pe minut Răspunde cu citat (quote)

suna-ti prieteni si familia din romania cu doar 1.9¢ min .

aboneaza acum si primesti 200 de min gratis pt a incerca serviciile noastre ,recomandane un prieten si primesti 10$.

noi nu avem taxe lunare,taxe de conectare/deconectare,rotunjirea se face la min,cat vb atat platesti.

pentru mai multe informatii suna-ne la numarul gratuit 1-888-838-8433
e-mail paul@videtel.com website www.videtel.com

Sus
PinteaP
e-migrant

Data înscrierii: 29/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2009 5:24 pm    Titlul subiectului: Suna si mai iesftin in State Răspunde cu citat (quote)

Salut ..
Eu tocmai mi-am facut cont pe un site foarte interesant... si am zis sa vi-l impartasesc si voua in caz ca aveti prieteni, rude plecati din tara... sau in cazul in care voi sunteti plecati...
www.happycall.ro , ..programul mi s-a parut destul de simplu de utilizat, iti faci cont si pt 10 euro vorbesti mult si bine Razz Eu l-am testat, si pot sa zic ca merge chiar bine, ma refer ca si calitate a sunetului...
O zi excelenta!

PS. tarife pt SUA:
United States 0,03

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din America Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1