| Autor |
Mesaj |
cata2200 e-migrant
Data înscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2007 11:36 am Titlul subiectului: Comunitatea Romanilor din UAE |
|
|
Buna ziua tuturor,
Asa cum reiese si din titlu, un link pentru forumul Comunitatii Romanilor din UAE.
Comunitatea Romanilor din UAE
Cele bune,
Catalin.
|
|
| Sus |
|
 |
sara e-migrant
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna la toata lumea ! Sunt una dintre aceia care adora tot ce tine de Emiratele Arabe Unite si lumea araba Este cineva pe aici care traieste in acesta superba tara??? 
|
|
| Sus |
|
 |
sara e-migrant
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:45 pm Titlul subiectului: Re: Comunitatea Romanilor din UAE |
|
|
| cata2200 a scris: | Buna ziua tuturor,
Asa cum reiese si din titlu, un link pentru forumul Comunitatii Romanilor din UAE.
Comunitatea Romanilor din UAE
Cele bune,
Catalin. |
Din pacate nu ma pot inregistra in acest forum 
|
|
| Sus |
|
 |
cata2200 e-migrant
Data înscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna Sara
Dupa cum am vazut, esti deja inregistrata pe forum. Scuza-ma pentru intarziere, dar am fost 2 saptamani in concediu. (local).
Best regards,
Catalin
|
|
| Sus |
|
 |
sara e-migrant
|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna Dl Catalin,
Daa in sfarsit intr-un final am resuit sa ma inregistrez pe forumul tau Sa-l stapinesti cu bine si cati mai multi membrii !!!
|
|
| Sus |
|
 |
Ritutza e-migrant
Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: Nou venita in Dubai! |
|
|
Buna seara, Catalin!
Dupa cum spun si in titlu ( ), tocmai ce-am aterizat si eu in desert. Si daca tot mi-am propus sa ma mai prajesc un pic la soare, tare mult mi-ar placea sa mai cunosc lume vorbitoare de dulce grai romanesc. Din pacate, nici eu nu pot accesa forumul tau. Poti sa m-ajuti?
Cu multumiri si numai ganduri de bine,
Rita
|
|
| Sus |
|
 |
sara e-migrant
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna "Ritutza" imi pare bine de cunostinta!Din cate am observat site-ul lui Catalin nu mai este disponibil de ceva vreme....si de aceea m-am gandit sa vin eu cu ceva nou daca te-ar interesa sa stii mai multe despre Dubai intra pe http://www.dubai.myforum.ro/ si sper sa gasesti ceea ce vrei!
Multe salutari
|
|
| Sus |
|
 |
Ritutza e-migrant
Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 6:17 am Titlul subiectului: :) Multumesc de raspuns |
|
|
Merci de raspuns, Sara! Sa-nteleg ca esti si tu pe-aici (prin desert, adica ). Da-mi de stire daca esti dispusa sa mai vorbim. Mie stiu ca mi-ar face mare placere! Numa' bine, Rita
|
|
| Sus |
|
 |
sara e-migrant
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 3:08 pm Titlul subiectului: Re: :) Multumesc de raspuns |
|
|
| Ritutza a scris: | Merci de raspuns, Sara! Sa-nteleg ca esti si tu pe-aici (prin desert, adica ). Da-mi de stire daca esti dispusa sa mai vorbim. Mie stiu ca mi-ar face mare placere! Numa' bine, Rita |
Cu mare placere Ritutza,da-mi un mesaj privat cu ID-ul tau! 
|
|
| Sus |
|
 |
maisacaz e-migrant
Data înscrierii: 31/Mar/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 7:43 pm Titlul subiectului: Buna all |
|
|
In curand o sa aterizez si eu in emirate, mai exact un abu dhabi...as vrea sa stiu si eu mai multe cum e viata cum te descurci din salariu, cum sunt ciubucurile..bune rele??? si voi pleca cu prietena mea ce sfaturi imi dati....MERCI
|
|
| Sus |
|
 |
|