Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Comunitatea Romanilor din UAE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Alte comunitati - Membrii
Autor Mesaj
cata2200
e-migrant

Data înscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 11:36 am    Titlul subiectului: Comunitatea Romanilor din UAE Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua tuturor,

Asa cum reiese si din titlu, un link pentru forumul Comunitatii Romanilor din UAE.

Cele bune,
Catalin.

Sus
sara
e-migrant

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna la toata lumea ! Sunt una dintre aceia care adora tot ce tine de Emiratele Arabe Unite si lumea araba Smile Este cineva pe aici care traieste in acesta superba tara??? Rolling Eyes
Sus
sara
e-migrant

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:45 pm    Titlul subiectului: Re: Comunitatea Romanilor din UAE Răspunde cu citat (quote)

cata2200 a scris:
Buna ziua tuturor,

Asa cum reiese si din titlu, un link pentru forumul Comunitatii Romanilor din UAE.

Cele bune,
Catalin.

Din pacate nu ma pot inregistra in acest forum Crying or Very sad

Sus
cata2200
e-migrant

Data înscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Sara

Dupa cum am vazut, esti deja inregistrata pe forum. Scuza-ma pentru intarziere, dar am fost 2 saptamani in concediu. (local).

Best regards,
Catalin

Sus
sara
e-migrant

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Dl Catalin,

Daa in sfarsit intr-un final am resuit sa ma inregistrez pe forumul tau Smile Sa-l stapinesti cu bine si cati mai multi membrii !!!

Sus
Ritutza
e-migrant

Data înscrierii: 02/Oct/2007

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: Nou venita in Dubai! Răspunde cu citat (quote)

Buna seara, Catalin!
Dupa cum spun si in titlu ( Wink ), tocmai ce-am aterizat si eu in desert. Si daca tot mi-am propus sa ma mai prajesc un pic la soare, tare mult mi-ar placea sa mai cunosc lume vorbitoare de dulce grai romanesc. Din pacate, nici eu nu pot accesa forumul tau. Poti sa m-ajuti?
Cu multumiri si numai ganduri de bine,
Rita

Sus
sara
e-migrant

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna "Ritutza" imi pare bine de cunostinta!Din cate am observat site-ul lui Catalin nu mai este disponibil de ceva vreme....si de aceea m-am gandit sa vin eu cu ceva nou Very Happy daca te-ar interesa sa stii mai multe despre Dubai intra pe http://www.dubai.myforum.ro/ si sper sa gasesti ceea ce vrei!
Multe salutari

Sus
Ritutza
e-migrant

Data înscrierii: 02/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Oct 03, 2007 6:17 am    Titlul subiectului: :) Multumesc de raspuns Răspunde cu citat (quote)

Merci de raspuns, Sara! Sa-nteleg ca esti si tu pe-aici (prin desert, adica Wink ). Da-mi de stire daca esti dispusa sa mai vorbim. Mie stiu ca mi-ar face mare placere! Numa' bine, Rita
Sus
sara
e-migrant

MesajTrimis: Mie Oct 03, 2007 3:08 pm    Titlul subiectului: Re: :) Multumesc de raspuns Răspunde cu citat (quote)

Ritutza a scris:
Merci de raspuns, Sara! Sa-nteleg ca esti si tu pe-aici (prin desert, adica Wink ). Da-mi de stire daca esti dispusa sa mai vorbim. Mie stiu ca mi-ar face mare placere! Numa' bine, Rita

Cu mare placere Ritutza,da-mi un mesaj privat cu ID-ul tau! Smile

Sus
maisacaz
e-migrant

Data înscrierii: 31/Mar/2009

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 7:43 pm    Titlul subiectului: Buna all Răspunde cu citat (quote)

In curand o sa aterizez si eu in emirate, mai exact un abu dhabi...as vrea sa stiu si eu mai multe cum e viata cum te descurci din salariu, cum sunt ciubucurile..bune rele??? si voi pleca cu prietena mea ce sfaturi imi dati....MERCI
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Alte comunitati - Membrii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1