| Autor |
Mesaj |
tudor_mtp e-migrant
Data înscrierii: 31/Mar/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 4:56 pm Titlul subiectului: Am sanse daca nu am vechime? |
|
|
Va salut!
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Am apelat la mai multe agentii de recrutare pentru o viza de munca in Australia, dar toti imi spun ca trebuie sa am 2 ani vechime in domeniu.
Sunt inginer piscicol si doresc sa lucrez in Australia in domeniu.
Vechime nu am pentru ca in Romania nu am reusit sa ma angajez in domeniu si in prezent lucrez ca agent comercial.
Orice sfat care ma poate ajuta sa ajung in Australia este bine venit.
PS: am 25 ani, casatorit.
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
Data înscrierii: 19/Dec/2004 Mesaje: 31
Locație: Tropic of Capricorn
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar fara experienta si vechime intr-un anume domeniu nu ai cum sa dovedesti, cel putin teoretic ,ca esti bun si Australia are nevoie de tine.Guvernul are legi de emigrare bine stabilite la care exista un punctaj minim obligatoriu.Nu faci punctele ,vorbesti la bec .mai ales acum cu criza asta au scos f mult meserii de pe lista celor cautate pana acum.
Inca o chestie,sau poti sa il consideri sfat ,lasa venitul"la munca " si aplica pe o viza de resident permanent daca se poate si ai dorinta cu adevarat sa-ti schimbi stilul de viata.Australia nu este o tara in care sa vii sa lucrii sa aduni gros dupa care sa te intorci in Romanica sa cheltui.De fapt vizele de lucru se obtin atat de greu ca si cum nu ar exista.Varsta e ok ,casatorit ok ,aduna ceva experienta in jobul cu care vrei sa emigrezi daca ai acest gand ,aduna info de pe site-uri si la drum
bafta
|
|
| Sus |
|
 |
tudor_mtp e-migrant
Data înscrierii: 31/Mar/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 12:23 pm Titlul subiectului: . |
|
|
Multumesc mult pentru raspuns.
In mod normal asta urmaresc...sa ma mut permanent pentru ca sunt satul de ce se intampla prin tara noastra.
Ca inginer piscicol aici toti angajatorii isi bat joc de mine...ofera maxim 1100 lei/luna si un program de 24/24.
Daca aplic pentru viza de rezident permanent nu stiu daca imi sunt recunoscute studiile.
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti aplica pt viza de permanent rezident daca nu ai assessment pozitiv de la autoritatea australiana care echivaleaza inginerii piscicoli.vezi pe site-ul oficial cine este acea autoritate ,ce acte si conditii au pt obtinerea raspunsului pozitiv.daca va vine raspuns afirmativ sunteti ca si emigrati
mult succes
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar mai fi si varianta unei vise de student,parca 20 ore pe saptamana sunt permise la lucru .cauta in lista TAFE, acestea sunt cele mai populare studii dupa cele liceale in Australia.Poate gasiti ceva ce vi se potriveste si va puteti recalifica asta in cazul ca vei intimpina greutati cu assessment-ul piscicol
bafta
|
|
| Sus |
|
 |
skipy e-migrant
Data înscrierii: 09/Sep/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Mar 31, 2010 11:23 am Titlul subiectului: cum adica viza de lucru? |
|
|
nu se poate veni aici cu viza de lucru, iar fara experienta, forget about it.
|
|
| Sus |
|
 |
|