| Autor |
Mesaj |
sm e-migrant
Data înscrierii: 01/Apr/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Apr 01, 2009 1:50 pm Titlul subiectului: Ma poate juta cineva cu niste informatii? |
|
|
Buna tuturor,
Eu si familia mea dorim sa emigram in Australia. Suntem o familie cu un copil de 7 ani. Ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pt aplicare? Stiu de site-ul oficial dar nu prea ma descurc cu formularele si aplicarea in sine. Stie cineva daca firma "Synchronicityone" daca e ok, a mers cineva prin aceasta firma? sau "liveinaustralia"?
Pentru orice raspuns va multumesc mult.
|
|
| Sus |
|
 |
munteus Calator
Data înscrierii: 19/Dec/2004 Mesaje: 31
Locație: Tropic of Capricorn
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
In spatele firmelor de care pomenesti sunt agenti de emigrari care cu asta se ocupa , candidatii la emigrare care nu sunt suficienti de bine informati sau pregatiti(inclusiv engleza slab sau deloc) sunt exact persoanele "target" ce cauta dansii.Nu stiu la Synchronicity one dar la livein australia,pe site,exista un self-assessment gratuit on line la care daca ai luat punctajul nu mai scapi de ei .Incearca sa arunci o privire si pe alte forumuri de emigrare ,mult mai active ca acesta sa vezi ce raspunsuri poti gasi pe acolo.
mult succes
|
|
| Sus |
|
 |
sm e-migrant
Data înscrierii: 01/Apr/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 4:03 pm Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
Buna. Multumesc mult pentru informatii. Oricum vom aplica fara intermediari, intre timp ne-am mai "luminat". Sper sa ajungem acolo unde ne dorim, si asta le doresc tuturor. Mult succes. SM
|
|
| Sus |
|
 |
|