Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Credit nerambursabil pentru fiecare !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Anglia
Autor Mesaj
chris565
Calator

Data înscrierii: 28/Mar/2009

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 11:40 am    Titlul subiectului: Credit nerambursabil pentru fiecare ! Răspunde cu citat (quote)

Oferta se adreseaza tuturor persoanelor care au sau au avut probleme in obtinerea unui credit de la banci, din cauze obiective sau subiective : venit prea mic, datorii, rate neplatite , somaj, etc. Va pot oferi fiecaruia accesarea unui credit international nerambursabil de la 500 la 300.000 Euro fara mare birocratie, hirtogarai sau audite. Conditia necesara pe care trebuie sa o indepliniti este sa aveti la dispozitie 10% capital lichid sau suma minima de 50 €, care sa reprezinte capitalul d-voastra lichid. Ce posibilitati vi se ofera si de ce suma de credit puteti dispune va voi prezenta detaliat pentru fiecare solicitant in functie de necesitatile fiecaruia. La aceste conditii si cerinte creditul poate fi solicitat de persoane de la 18 ani pina la 67 ani, de la studenti , angajati cu venit mic, mediu sau chiar mare, chiar si someri , pina la pensionari. Rugamintea mea este ca sa ma contacteze doar persoane care sint intradevar interesate in obtinerea unui credit si care trimit datele : numele, adresa, nr.de tel. Fix si nu mobil (pentru a va putea contacta) precum si orientativ suma de credit pe care o solicitati. Contact : kapital@mail-x.eu
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Anglia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1