Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Atentie la tepeeeee!!!!Eu am patit-o!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta
Autor Mesaj
Carine
e-migrant

Data înscrierii: 02/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 10:09 am    Titlul subiectului: Atentie la tepeeeee!!!!Eu am patit-o!!! Răspunde cu citat (quote)

Dragi romanii care ati venit in Franta. Daca cineva va contacteaza pentru ca a gasit e-mail ul dvs pe acest site si va cere sa-l ajutati pentru a compara prin intermediu dvs. haine de la 3Suisses si La redoute sau mai stiu eu ce alte marci, nu o faceti!!!!Sa va povestesc ce mi s-a intamplat: ma contacteaza o tipa, destul de educata si cu bun simt (asa parea), si imi zice ca 3Suisses si La redoute nu mai livreaza pana in Romania haine si ca deci ii trebuie o persoana care sta in Franta care sa o ajute. Eu i-am zis ca o pot ajuta doar cu adresa mea, in rest sa descurce, eu pot primi coletul, dar nu voi plati nimic, ea trebuie sa plateasca in momentul in care face comanda, cu cardul. Toate bune si frumoase, vine coletul, eu ii trimit hainele acasa la ea si....stupoare....peste vreo luna vine scrisoare de la 3Suisses ca nu au putut sa ia banii de pe cardul ei!!! Urmeaza mai multe scrisori de amenintare ca ma baga la nu stiu ce dosar, deci se anuntau probleme cu politia daca nu plateam. Ce puteam sa fac, scrisorile veneau pe numele meu si pe adresa mea, ca asa fusese facuta comanda, asa ca am platit. Banii nu i-am vazut de la aceasta persoana nici in ziua de azi, si tot trag de ea, ea tot promite ca ii trimite...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1