Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Recunoasterea diplomelor universitare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
mariaveronica26
e-migrant

Data înscrierii: 31/Iul/2009

Locație: Kalamata, Peloponnisos

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 11:15 am    Titlul subiectului: Recunoasterea diplomelor universitare Răspunde cu citat (quote)

Dragi copii,m-am bucurat fff mult sa gasesc un forum al romanilor din Grecia chiar daca nu este prea activ... Laughing Am fff mare nevoie de ajutor si m-as bucura daca s-ar gasi macar o persoana care sa imi raspunda la aceasta intrebare.Eu am terminat acum ceva timp facultatea de administratie publica din Sibiu si as vrea fff mult sa imi recunosc diploma.Am vazut pe net care este procedura,ca trebiue sa iti depui dosarul la acel D.O.A.T.A.P.si dupa aceea urmeaza o adevarata lupta cu morile de vant .....Am citit ce patesc studentii greci care se intorc din strainatate si m-am ingrozit.Este cineva cre si-a recunoscut diploma?Daca poate sa imi dea unele informatii m-as bucura fff mult.In rest va urez tuturor multa racoare si υγεια πανω απ'ολα!Υεια σασ!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1