Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Caut si eu o scoala in Salonic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
gabi8169
e-migrant

Data înscrierii: 29/Oct/2008

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 8:04 pm    Titlul subiectului: Caut si eu o scoala in Salonic Răspunde cu citat (quote)

Am un baiat de 8 ani si as vrea sa il inscriu la scoala in Salonic.As vrea sa gasesc o scoala in Salonic unde sa invete limba greaca predata de dascali romani inainte de al duce la scoala generala.Ma poate ajuta cineva va rog frumos cu o adresa sau un numar de telefon al vreunei scoli?Multumesc anticipat!
Sus
George_C
e-migrant

Data înscrierii: 18/Mai/2009

MesajTrimis: Mar Sep 01, 2009 12:44 pm    Titlul subiectului: informatii Răspunde cu citat (quote)

salutem si noi o familie care dorim sa emigram in grecia in atena mai precis, spune-mi si mie te rog, daca vrei, sunteti plecati de mult , cum va descurcati cu limba, aveti de lucru, ati gasit repede de lucru? este criza in grecia? multumesc anticipat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1