Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Medic/rezident in Olanda

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda
Autor Mesaj
Berila
e-migrant

Data înscrierii: 23/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Medic/rezident in Olanda Răspunde cu citat (quote)

Buna tuturor.

Sunt medic rezident in Romania, anul 3 pe medicina de laborator. Am ales aceasta specialitate aici pentru a putea lucra pe perioada rezidentiatului si a-mi cauta un viitor prin alte parti, situatia in medicina romaneasca nu e tocmai roza si nici nu se anunta a fi in urmatorii ani, care ma intereseaza. In prezent lucrez si ca reprezentant medical, putand astfel sa imi asigur un trai decent.

Recent am hotarat ca as dori sa incerc Olanda pentru a-mi dezvolta o cariera, in cel mai fericit si dorit caz in medicina. Motivele sunt multiple, in principal de ordin personal.

Am de gand sa vizitez Olanda in aceasta primavara si sa invat limba daca este necesar intr-un timp relativ scurt. Vorbesc/scriu engleza fluent, nu stiu insa daca acest lucru ma ajuta foarte mult, desi din ce am citit intr-un timp destul de scurt olandezii ar fi anglofili, deci inclinati spre cunoasterea si folosirea limbii engleze.

Scriu aceste randuri pentru ca sunt relativ nou in domeniul "cautarilor" de acest gen si orice informatii utile sunt foarte apreciate. Daca exista cineva aici care poate sa ofere detalii despre anumiti pasi ce trebuie urmati, care a avut experienta emigrarii recent, eventual chiar pe meseria de medic, as fi recunoscator pentru ajutor.

Va multumesc.
Dan

Sus
er
e-migrant

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Berila
In Olanda se fac angajari in domeniul medicinei, daca vrei sa vii aici nu vei avea probleme cu limba daca vorbesti engleza dar bineinteles cu cat inveti mai repede sa vorbesti Olandeza cu atat mai bine ,este anormal sa nu cunosti limba engleza dar bineinteles toata lumea vorbeste olandeza.
De acte nu stiu prea multe sa iti spun, trebui sa ai asigurare si sa obtii cardul de munca, normal il obti de la primarie.
Daca mai ai intrebari si pot sa te ajut cu cea mai mare placere.

Groetjes. er
Un salut in Olandeza Very Happy

Sus
dragoss
e-migrant

Data înscrierii: 13/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Noi 13, 2009 2:41 pm    Titlul subiectului: rezidentiat olanda Răspunde cu citat (quote)

salut!as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa fac ca sa ajung in olanda.sunt in anul 6 la medicina generala si ma gandesc sa imi fac rezidentiatul in olanda...imi poate spune si mie cineva care sunt pasii sau ce ar trebui sa fac...multumesc foarte mult
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1