Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emigrare in Grecia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
George_C
e-migrant

Data înscrierii: 18/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Mai 18, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Emigrare in Grecia Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua
Am reusit nu de mult timp sa-mi conving sotia sa plecam din tara respectiv in Grecia in Atena. Mi-ar de folos sfaturile voastre, (chirii , zone de locuit, scoli)
George

Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Joi Aug 20, 2009 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

george,intr-un ceas bun....nu stiu cat de actuala este cererea ta ...dar munceste putin si citeste informatiile adunate aici pe forum,pe care altii le-au asternut cu darnicie...
si,succes,dar dupa parera mea,intai se iau informatiile si apoi se hoataraste plecarea.....

Sus
gcs
e-migrant

Data înscrierii: 10/Sep/2009

MesajTrimis: Mar Sep 15, 2009 7:43 pm    Titlul subiectului: emigrare Răspunde cu citat (quote)

`m-am gandit sa emigrez in grecia, in creta. ce as putea sa lucrez acolo. am un fiu de 13 ani, talentat la desen, pe care as vrea sa-l inscriu la o scoala cu profil de arta. in romania sunt contabila (nu mai vreau asa ceva nici in ruptul capului), am o diploma de administrator de pensiune turistica si un curs de terapii naturiste. va multumesc
Sus
gcs
e-migrant

Data înscrierii: 10/Sep/2009

MesajTrimis: Mie Sep 30, 2009 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu este nimeni in creta care sa-mi raspunda? va rog, este foarte importanta pentru mine.
Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Mar Dec 01, 2009 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gcs a scris:
chiar nu este nimeni in creta care sa-mi raspunda? va rog, este foarte importanta pentru mine.

gcs,
daca iti raspunde cineva, poti sa te superi....
spune,ce sti tu de Creta ??

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1