Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emigrare in Danemarca sau doar un vis?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Danemarca
Autor Mesaj
FloAk
e-migrant

Data înscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 10:50 am    Titlul subiectului: Emigrare in Danemarca sau doar un vis? Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea!
As dori sa initiez niste discutii pertinente referitoare la posibilitatea (asta daca exista) emigrarii in aceasta tara.
De aceea rog pe toti cei care detin informatii clare si de preferat verificate cat de cat, sa impartaseasca informatii tuturor acelora care chiar doresc sa plece din Romania in Danemarca. Imi permit sa ma fac purtatorul de cuvant al multor oameni cu care am discutat despre penuria de informatii in acest sens si sunt convins ca sunt in asentimentul multor altor romani pe care "ii bate gandul" sau isi doresc foarte tare sa emigreze in Danemarca.
Va multumesc anticipat si haideti sa vedem daca iese ceva!
Flo

Sus
stalingrad
e-migrant

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frate vrem si noi sa mergem in damnemarca ptr ca in romania bantuie foamea salarii mici patroni care isi bat joc de tine etc noi am mai fost si am stat 2 ani dar avem interdictie ptr sedere ilegala si depasirea termenului Shocked te rugam sa iei contact cu noi adresa noastra este STALINGRAD_ZAITEV@YAHOO .COM IN MARTIE DECOLAM DACA AI DETALII DESPRE PRETURI LA HOSTELURI DESPRE CEVA DE LUCRU AJUTANE
Sus
costidinca
e-migrant

Data înscrierii: 02/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 1:51 pm    Titlul subiectului: emigrare danemarca Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Si pe mine m-ar interesa sa emigrez in Danemarca. Am citit niste informatii pe adresa de internet http://www.romanianbusiness.eu/ prin care se anunta ca guvernul danez va recruta circa 160 000 de romani dupa 1 ianuarie pt. ca economia daneza duce lipsa de forta de munca. Nu ne ramane decat sa asteptam alte noutati care cred ca tot pe site-ul asta vor fi publicate.

Sus
alegatorul
e-migrant

Data înscrierii: 09/Aug/2009

MesajTrimis: Mie Aug 26, 2009 1:48 am    Titlul subiectului: bine bine.. Răspunde cu citat (quote)

bine bine ..discutii pertinente..dar unde sunt discutiile astea ?
au trecut 2 ani ..suntem in 2009..si doar 3 postari ?

ma intereseaza DK ..sa merg sa muncesc acolo..ca aici este dezastrus..dar de unde informatii ?

sa auzim de bine !

Sus
ank79
e-migrant

Data înscrierii: 07/Dec/2009

MesajTrimis: Lun Dec 07, 2009 3:04 pm    Titlul subiectului: emigrare in danemarca - profesor Răspunde cu citat (quote)

mi-a ajuns romania si as dori sa o iau de la capat in danemarca, poate cineva sa imi spuna ce site-uri sa accesez pentru a-mi gasi un job ? mentionez ca predau limba engleza de 5 ani de zile si am si experienta pe business english.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Danemarca Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1