mancini e-migrant
Data înscrierii: 07/Ian/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 07, 2010 2:42 pm Titlul subiectului: Viata in Comunitate! |
|
|
| berindegf a scris: | DACA AJUNGETI PRIN LONDRA FERITI-VA DE MOLDOVENI E PLIN DE EI IN SANTIERE PE STRADA IN MAGAZINE LE AUZI ACCENTU DE FOAME DE LA O POSTA .SA NU VA MUTATI CU EI IN CASE SUNT DEZASTRU CU EI NUMA CEARTA SI SCANDAL O SA AVETI....AU VENIT DE LA WC DIN FUNDUL GRADINII,SPALAT LA COVATA SI AICI SUNT PE CONTRACTELE DE CASE SI AU FIGURI II EI AU AJUNS BAZATI CU 5 LIRE LA ORA PE LA INDIENI.CE SA ZIC SUNT VAI DE EI MUNCESC PE AICI CATE 10-15 ANI SI MERG IN TARA SI RIDICA CASE CU 15 CAMERE SA FIE MAI SMECHERI CA VECINU DAR TOT IN CASA DE PAMANT LOCUIEC )))FAC FOAMEA PE AICI SUNT SLABI MANANCA NUMAI DE LA MAGAZINE IEFTINE LIDL ALDI SA STRANGA BANI MOR DE FOAME PE AICI SI APROPO ALA CE ZICE CA E TRANSLATOR LA POLITIE:))))))))))))ASA II ZICE MAI NOU LA LOPATA SI ROABA TRANSATOR LA POLITIE:))))CE DRACU LA POLITIE AUZI CAND ITI VEDEAU AIA ACTELE TE SI LEGA LA CE BOALA AU AIA PE ROMANI MAI ALES PE MOLDOVENI:))))HAI BAFTA LA TOATA LUMEA SA AJUNGA PE AICI DAR NU VA FI USOR LA INCEPUT E FOARTE GREU DAR CINE STIE POATE DA NOROCU PESTE VOI SI VA BAGA ASTIA LA POLITIE TRANSLATORI:))))))))))EL MOARE DE FOAME PE AICI SA TRIMITA CAT MAI MULTI BANI ACASA CUM FAC MOLDOVA ADICA FOAMEA CINE STIE BAFTA LA TOTI | .In primul rand dati-mi voie sa va spun ca imi este rusine cu romani gen berindegf.Prietene daca faci o obs,fa-o m-ai pertinenta.Zau chiar asa este cu lidl s-au aldi?S-au au facut aia de la Gucci s-au Zara magazine alimentare speciale ptr tine?In situatia domnului care lucreaza asa cum spune in politie care este problema ta?te deranjeaza cand un connational de al tau reuseste in viata si tu nu?In situatia mea daca eu am avut noroc sa ies in afara si inainte de 89 si dupa,inseamna ca
eu sunt cel m-ai smecher si trebuie sa fac caterinca de altii?Am vazut eu ce faceti voi aia smecheri(aia cu 4 ..... c-----e) in afara cand mergeti,cu urinatul pe autostrada,cu urinatul in chiuvete(IN AUSTRIA ANUNT MARE IN ROMANA----VA ROG DUPA CE FOLOSITI WC-UL TRAGETI APA!!!!!!).Poate si ptr tine prietene era scris.S-au oi fi tu unul din aia corecti care travereseaza numai pe verde,merge cu 30 de mile in oras,merge in fiecare duminica la biserica samd.Am vazut eu ce faceti si cand mergeti in Germania dupa masini ce faceti prin parcuri,s-au prin parndorf cand va basiti prin magazine,s-au mancati si beti prin aldi s-au lidl si va ascunde-ti dupa camere sa nu va vada.AAAAAAAAA s-au oi fi de la mitici de unde se da ora exacta si ca voi numai este nimeni pe pamant?S-au oi fi vreo marca de blue-jeans si tu si nu stim noi?Sunt satul de neica nimeni asa ca voi de numa -numa.De fapt o sa te las sa traiesti in penibilitatea ta.Apropous dupa ce citesti tot comentariul si nu intelegi cateva cuvinte ai 2 posibilitati:1-d-ai search pe google sa cauti termenii
2-cumperi un dex si vezi ce inseamna.
Intamplator stau si eu in bacau(zona geografica-moldova asta ptr cultura ta generala sa sti si nu-mi este rusine ca stau aici,in schimb imi este rusine cu alde neica ca voi care a-ti scos capul ptr prima data in lume si gata,sunteti cei m-ai smecheri si ca voi ----mitici nu m-ai este nimeni.
Cu respect de la unul care este fan aldi si lidl cu dedicatia: poate tu erai ala care cand am iesit de la cumparaturi din aldi in londra imi cereai 1 lira sa manaci ceva.
|
|