Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Grecia
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 57, 58, 59

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
parker
e-migrant

Data înscrierii: 05/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2009 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daka aveti cv nevoie sa aflati pm sau post Smile
Sus
parker
e-migrant

Data înscrierii: 05/Feb/2009

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2009 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ioli a scris:
Ce fac romanii din GRECIA de sarbatori?

ROMANII IN GRECIA DE SARBATORI SARBATORES E SUPER TARE Very Happy AICIA DE ANUL NOOU AM AVU SI YO OCAZIA SA FAC SARBATOARE DE SARBATOARE SI NU NUMA .....TOT FELU AK47 DE ANOUL NOU ETC..Wink

Sus
Onutza85
e-migrant

Data înscrierii: 10/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2009 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna! Ma gandesc serios de ceva timp sa emigrez in Grecia. Are cineva adresa la cateva siteuri de joburi pentru straini in Grecia. Mentionez ca am terminat anul trecut Facultatea de Psihologie si peste 4 luni termin Facultatea de Management si un Curs Postuniversitar in Psihologia muncii, dar in ceea ce priveste limba greaca sunt inca la faza de incepator si nu cred ca o sa pot sa o invat in 4 luni, cand as vrea sa plec. As vrea sa plec impreuna cu prietenul meu insa am o sansa de angajare acolo? Va rog frumos sa imi spuneti daca ati intalnit cazuri asemanatoare cu cazul meu si cum s-au descurcat la inceput.
Sus
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Onutza85 a scris:
Buna! Ma gandesc serios de ceva timp sa emigrez in Grecia. Are cineva adresa la cateva siteuri de joburi pentru straini in Grecia. Mentionez ca am terminat anul trecut Facultatea de Psihologie si peste 4 luni termin Facultatea de Management si un Curs Postuniversitar in Psihologia muncii, dar in ceea ce priveste limba greaca sunt inca la faza de incepator si nu cred ca o sa pot sa o invat in 4 luni, cand as vrea sa plec. As vrea sa plec impreuna cu prietenul meu insa am o sansa de angajare acolo? Va rog frumos sa imi spuneti daca ati intalnit cazuri asemanatoare cu cazul meu si cum s-au descurcat la inceput.

Grecia are cei mai multi psihologi din lume stiai asta?

Sus
dafber
Calator

Data înscrierii: 22/Ian/2008

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Mie Apr 29, 2009 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

www.ro-el.gr

acolo gasiti tot ce este nevoie

Sus
AvengerStyle
e-migrant

Data înscrierii: 30/Ian/2010

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2010 2:50 pm    Titlul subiectului: Romania-Grecia Răspunde cu citat (quote)

Pentru cei ce calatoresc pe ruta Romania-Grecia si retur cu Express International Lines sper sa va foloseasca aceasta adresa
http://express-international-lines.tk/

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 57, 58, 59
Pagina 59 din 59