| Autor |
Mesaj |
parker e-migrant
Data înscrierii: 05/Feb/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Feb 05, 2009 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
daka aveti cv nevoie sa aflati pm sau post 
|
|
| Sus |
|
 |
parker e-migrant
Data înscrierii: 05/Feb/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Feb 05, 2009 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ioli a scris: | | Ce fac romanii din GRECIA de sarbatori? |
ROMANII IN GRECIA DE SARBATORI SARBATORES E SUPER TARE AICIA DE ANUL NOOU AM AVU SI YO OCAZIA SA FAC SARBATOARE DE SARBATOARE SI NU NUMA .....TOT FELU AK47 DE ANOUL NOU ETC..
|
|
| Sus |
|
 |
Onutza85 e-migrant
Data înscrierii: 10/Feb/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna! Ma gandesc serios de ceva timp sa emigrez in Grecia. Are cineva adresa la cateva siteuri de joburi pentru straini in Grecia. Mentionez ca am terminat anul trecut Facultatea de Psihologie si peste 4 luni termin Facultatea de Management si un Curs Postuniversitar in Psihologia muncii, dar in ceea ce priveste limba greaca sunt inca la faza de incepator si nu cred ca o sa pot sa o invat in 4 luni, cand as vrea sa plec. As vrea sa plec impreuna cu prietenul meu insa am o sansa de angajare acolo? Va rog frumos sa imi spuneti daca ati intalnit cazuri asemanatoare cu cazul meu si cum s-au descurcat la inceput.
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 108
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Onutza85 a scris: | | Buna! Ma gandesc serios de ceva timp sa emigrez in Grecia. Are cineva adresa la cateva siteuri de joburi pentru straini in Grecia. Mentionez ca am terminat anul trecut Facultatea de Psihologie si peste 4 luni termin Facultatea de Management si un Curs Postuniversitar in Psihologia muncii, dar in ceea ce priveste limba greaca sunt inca la faza de incepator si nu cred ca o sa pot sa o invat in 4 luni, cand as vrea sa plec. As vrea sa plec impreuna cu prietenul meu insa am o sansa de angajare acolo? Va rog frumos sa imi spuneti daca ati intalnit cazuri asemanatoare cu cazul meu si cum s-au descurcat la inceput. |
Grecia are cei mai multi psihologi din lume stiai asta?
|
|
| Sus |
|
 |
dafber Calator
Data înscrierii: 22/Ian/2008 Mesaje: 104
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Mie Apr 29, 2009 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
www.ro-el.gr
acolo gasiti tot ce este nevoie
|
|
| Sus |
|
 |
AvengerStyle e-migrant
Data înscrierii: 30/Ian/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 30, 2010 2:50 pm Titlul subiectului: Romania-Grecia |
|
|
Pentru cei ce calatoresc pe ruta Romania-Grecia si retur cu Express International Lines sper sa va foloseasca aceasta adresa
http://express-international-lines.tk/
|
|
| Sus |
|
 |
|