Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Vreau sa invat limba greaca
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Sandra, precum Mirela a spus eu am gasit o scoala buna (unde Mirela a invatat greaca deasemeni), dar bineinteles ca profesorii sunt greci si predau in greaca... Nu cred sa existe scoli speciale romano-greci... In alta ordine de idei, important este sa inveti limba si nu in ce limba o inveti si cum...
Eu am postat pe forum adresa unei universitati(adica siteul cu toate informatiile), unde am sa incep si eu cursurile din decembrie si am auzit ca este super buna si serioasa... Am cautat indelung un loc unde sa incep sa invat limba, dar ori erau prea scumpe cursurile (de la 1500 euro pana la 3000) ori nu mai sunt de actualitate.. Plus ca in universitati trebuie sa ai cea mai mare incredere ca sigur te vor invata si diploma de final de cursuri iti va fi foarte folositoare pt. angajare mai tarziu caci este recunoscuta...
Apropo, cu ce ocazie pe aici??? Care-i baiul tau??? Smile Hihihihi...

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Sandra! Exista deasemeni si scoli gratuite,unde se predau lectii de lb greaca in engleza,de catre studenti greci.Nu ti se da insa diploma sau certificat ca ai ajuns la un anumit grad de cunoastere a lb.,este numai ptr a te ajuta sa inveti mai repede.
Daca te vei casatori dupa 1 ian.se pare ca vei scapa de toate problemele legate de viza de intrare .Cel putin asa e pe hartie,momentan Laughing

Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Vin Noi 10, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite...
http://www.nglt.uoa.gr/general_en.html
Universitatea Kapodistria din Atena...

Sus
sandra77
e-migrant

Data înscrierii: 09/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 10, 2006 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BUNA DIMINEATA LA TOTI.MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL TAU.AI AM GASIT TOATE RASPUNSURILE DE CARE AVEAM ATATA NEVOE.VA MULTUMESC DI SUFLET. Surprised Wink
Sus
neraida
Calator

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 7:34 am    Titlul subiectului: NERAIDA Răspunde cu citat (quote)

mai mai bine ma fac profa de greaca,va pun la dispozitie un dictionar on line,spuneti-mi daca va place.
http://users.otenet.gr/~vamvakos/romaneste.html

Sus
neraida
Calator

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 7:54 am    Titlul subiectului: neraida Răspunde cu citat (quote)

si inca un dictionar pe toate gusturile si limbile
http://www.dictionar-roman.com/dictionar-roman-englez-online-1.html

Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Atena

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 8:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.athensnews.gr/athweb/nathens.prnt_article?e=C&f=13239&t=10&m=A17&aa=1
despre cartificatul de cunoastere a limbii grecesti, cerut de unii angajatori

Sus
crisrom35
Calator

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

draga neraida, cu tot respectul, αποψε inseamna in seara asta, diseara daca vrei, dar nu aseara
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt si alte greseli in dictionar! Neraida tu l-ai facut? Sau l-ai gasit pe net?
Sus
pisyoana
Calator

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Locație: Athens

MesajTrimis: Mie Iul 25, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="nefeli"]Buna Sandra! Exista deasemeni si scoli gratuite,unde se predau lectii de lb greaca in engleza,de catre studenti greci.Nu ti se da insa diploma sau certificat ca ai ajuns la un anumit grad de cunoastere a lb.,este numai ptr a te ajuta sa inveti mai repede.
Daca te vei casatori dupa 1 ian.se pare ca vei scapa de toate problemele legate de viza de intrare .Cel putin asa e pe hartie,momentan Laughing[/quote

Please hellpppp!!! unde pot invata si eu limba greaca? NU am nevoie de nici o diploma,vreau doar sa invat limba,mi-e foarte greu sa invat singura,imi poti da niste amanunte despre aceste cursuri??? multumesc frumos!

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca esti in Salonic te pot duce de manuta la aceste cursuri....in alta parte nu stiu. Smile
Sus
pinau
Calator

Data înscrierii: 20/Noi/2004

Locație: GRECIA

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: limba greaca???? Răspunde cu citat (quote)

limba greaca????Eu ma duceam in Exarhia...e acolo ceva cursuri de lmba greaca gratuite bineinteles....
Cursurile incep in septembrie asa ca da un semnal atunci si rezolvam.....
Sunt mai multe clase incepatori,intermediari ...avansati.
Dar ce spun am auzit ca astfel de cursuri sunt peste tot in Atena...sunt vreo 4 locuri....dar din septembre caci acum,....Vacanta....

Sus
pisyoana
Calator

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Locație: Athens

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:29 pm    Titlul subiectului: Re: limba greaca???? Răspunde cu citat (quote)

pinau a scris:
limba greaca????Eu ma duceam in Exarhia...e acolo ceva cursuri de lmba greaca gratuite bineinteles....
Cursurile incep in septembrie asa ca da un semnal atunci si rezolvam.....
Sunt mai multe clase incepatori,intermediari ...avansati.
Dar ce spun am auzit ca astfel de cursuri sunt peste tot in Atena...sunt vreo 4 locuri....dar din septembre caci acum,....Vacanta....

Va multumesc mult de tot,chiar cautam pe net de ceva vreme si nu gaseam nimic..dar ar mai fi o problema....chestia e ca...eu nu am acte in Grecia...si as vrea sa stiu daca se poate daca imi trebuiesc ceva acte,pass,vreo diploma...etc..nu conteaza in ce luna incep cursurile,mersi mult de tot.

Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Joi Iul 26, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu din cate stiu, inainte de 1 ian.07 trebuia sa ai acte. Ma refer la cursurile care se tin la fac de psihologie parca. Si eu am vrut sa le urmez dar nu am apucat nici acuma. te poti interesa pe www.nglt.uoa.gr. Acolo poti vedea conditiile de inscriere. Bafta.. Very Happy
Sus
ana_maria
e-migrant

Data înscrierii: 08/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine mai este interesat/a de cursurile de limba greaca?am aflat ,pentru cine sta in atena ,pireus , de liceul 10-11,se tin duminica (9/09)de la 17 la 19 .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5