Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Anglia - Cine suntem?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia
Autor Mesaj
Lacramioara
e-migrant

Data înscrierii: 31/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

suntem Lacramioara si Marius si locuim in Liverpool. Daca stiti ceva d niste joburi pls spuneti`ne si noua! Va pupam Very Happy
Sus
mummy6624
e-migrant

Data înscrierii: 22/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iul 22, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: ajutor Răspunde cu citat (quote)

va rog sa ma ajutati cu niste informatii,doresc sa plec an anglia si sa ma
stabilesc acolo,iar dupa un timp sa-mi duc sotia si copilul,am 34 de ani ,
engleza o vb. slabut,vreau sa aflu care sunt pasii pe care trebuie sai fac pentru a avea acte an regula si cam ce suma ar trebuii sa am la mine,sunt dispus sa lucrez an orce domeniu,dar an romania sunt sofer de taxy

Sus
NotSoFast
e-migrant

Data înscrierii: 26/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 26, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului: hello Răspunde cu citat (quote)

am intrat sa spun un salut si daca cineva are obiectii va astept in privat Wink
Sus
Claudius
e-migrant

Data înscrierii: 13/Mai/2008

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2008 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BUNA ,SUNT DIN ARDEAL AM 38 ANI SI AS DORI SA MA AJUTATI CU UN LOC DE MUNCA , AM NEVOIE URGENT DE UN LOC DE MUNCA SUNT INTR-O SITUATIE TARE REA SI AICI IN RO NU POT SA- MI GASESC UN LOC DE MUNCA BINE PLATIT SA-MI REZOLV PROBLEMELE
Sus
SareDulce
e-migrant

Data înscrierii: 20/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 2:38 pm    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

murgoci a scris:
Buna

Sunt Laura , locuiesc in Cambridge si sunt aici de cca 3 ani.
.Buna Laura imi cer scuze ca te abordez in acest fel ... in foarte scurt tip voi face si eu parte din comunitatea Cambridge...numele meu este Bogdan dar prefer Leo am laut aceasta decizie de a veni in anglia pt un trai mai decent ..deoarece in spania sau stricat treburile cu toate ca am peste 4 ani in spania si tot odata si acte.Scuzama daca te/am deranjat sau cu accest mesaj ti/am provocat o neplacee...tin sa mentionez ca nu vream sa te abordez voi veni cu prietena mea si speram ca poate in vitor vom iesi la o cafea ..su sa legam o prietenie .
Sus
onix_soad
e-migrant

Data înscrierii: 14/Oct/2008

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 10:07 am    Titlul subiectului: Mai am un pic Răspunde cu citat (quote)

Salutare lume! Numele meu este Dani.Din nefericire sunt inca in Romania dar inca de la varsta de 15 anisori intentionez sa plec din aceastA tara, asa incat acum mai am oleaca.''Minunea'' se va produce prin ianuarie...si intemtionez sa plec in Anglia.Nu plec din romania cu gand de a face bani si de a ma reintoarce aici ''cu afaceri''.de bine de rau aici am un job ma descurc,,,dar nu mi place tara,,,nu ma dau in vant dupa romani,,,sau mai bine spus dupa romanii din ziua de azi.Nu mi o luati in nume de rau..am auzit de replicile:romanii un popor primitor, cu traditie s.a.m.d.Dar daca ne ''trantim'' ochiul critic asupra noastra...vom vedea ca majoritate, acele specimene necivilizate,violente, vulgare, hoti, oameni violenti, drogati, betivi, si foarte foarte multi prosti.nu ca prostia ar fi neaparat un defect, dar cand se face o simbioza intre prostie si nesimtire atunci chiar am o problema.acestea fiind spuse...intentionez sa plec si sa ma mai intorc aici in concedii.problema e ca nu am mai plecat pana acum din aceasta tara si din nefericire acum voi pleca singur. Rugamintea mea la voi cei care sunteti deja acolo este sa notati acest id de mess: onix_soad,,,pt a putea vb despre absolut tot ce tine de anglia,,,roman in anglia,,,viata de acolo etc etc.va multumesc mult!
Sus
paulgabor
e-migrant

Data înscrierii: 25/Feb/2009

Locație: Spania

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 8:58 pm    Titlul subiectului: www.paul-gabor.blogspot.com Răspunde cu citat (quote)

Ganduri pline de naivitate si rococo bolnavicios, critice cu gloata si cum mine insumi, abur de cotlete si caprice de Dieu, autosuficienta clandestina, accente de sarcasm si note de blues, fasii de mitocanie dar si admiratie pentru optimisti. E un spectacol intim si fara pretentii, pe alocuri incoerent, dar va asigur ca imi apartine. www.paul-gabor.blogspot.com
Sus
admrcov
e-migrant

Data înscrierii: 27/Ian/2010

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 2:54 pm    Titlul subiectului: Caut romani pentru romani Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, spre surprinderea mea am vazut postari de acum doi ani, am impresia ca sunt intr-un loc parasit, dar, totusi mi-am propus sa strig...
Caut romani pentru romani! Vreau sa va vorbesc despre o asociatie a distroficilor muscular din Romania. Pacientul care a fost diagnosticat cu Distrofie Musculara nu mai are nicio speranta de mai bine, aceasta boala ucide pur si simplu in fiecare zi cate putin. Deoarece in prezent aceasta asociatie se confrunta cu mari probleme, indraznesc sa va rog sa-i sustinem fiecare cum considera sau cum poate. Am sa dau si lunkul site-ului lor:http://www.admromania.ro/
Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie:admrcov@yahoo.com

Sus
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2009

MesajTrimis: Joi Feb 11, 2010 4:55 pm    Titlul subiectului: Ared - Apartamente noi in Arad Răspunde cu citat (quote)

Ared - Apartamente noi in Arad cu 1, 2 si 3 camere, mod de plata in rate pe 7 ani fara banci. Informatii pe www.ared.ro sau la telefon 0040-720000786.
Sus
Youare
e-migrant

Data înscrierii: 04/Mar/2010

MesajTrimis: Joi Mar 04, 2010 2:29 pm    Titlul subiectului: UK Răspunde cu citat (quote)

Salut, intentionez sa vin in UK,ma ajuta cineva cu cateva sfaturi?
Sus
neo6989
e-migrant

Data înscrierii: 05/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Apr 05, 2010 2:01 am    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

am inteles ca este un site dedicat romanilor din anglia.eu locuiesc in romania dar postez aici in speranta ca ma poate ajuta si pe mine cineva cu detali despre cum as putea sa ajung acolo si sa muncesc cu contract de munca fara sa le dau sarlatanilor din romania tot felul de comisioane ce ar trebui sa fac id meu este neo6989anderson va astept cu detalii va salut pe toti bafta pe unde sunteti la lucru si sincer ramaneti unde sunteti ptr ca in tara este haos nu se merita sa mai traiesti este ca la auschwitz aiurea bafta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2