Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Pentru prietenii, pe care mi doresc...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada
Autor Mesaj
cosmina_48
e-migrant

Data înscrierii: 17/Mar/2010

MesajTrimis: Joi Mar 18, 2010 4:51 pm    Titlul subiectului: Pentru prietenii, pe care mi doresc... Răspunde cu citat (quote)

Buna...

Ma numesc Veronica, am 49 de ani si am venit in Canada impreuna cu fiul meu, in varsta de 15 ani, acum 1 an si jumatate. Suntem rezidenti permanenti, locuim la cativa kilometri de Toronto si inca nu am avut ocazia sa imi fac prieteni...Eu sunt modesta, cu simtul umorului, o fire sensibila si vesela care iubeste si admira frumosul in arta si in viata de zi cu zi.
Ma simt foarte singura si stresata, caci nu am prieteni cu care sa-mi impartasesc, si eu, bucuriile si necazurile, carora sa le cer un sfat...uneori ma simt ca un naufragiat, rupta de lume si de realitate.
Simt nevoia unei prietenii, aici langa mine, si nu stiu cum sa o gasesc....
Oare chiar nu exista nimeni care sa aibe nevoie de o prietena??? Daca existi sau pur si simplu doresti sa imi scri, ma poti contacta pe email: vstaicovici@yahoo.com

Va multumesc,
Veronica

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1