Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Apartamente noi in Arad!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Propuneri de afaceri
Autor Mesaj
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

Data înscrierii: 16/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2009 3:17 pm    Titlul subiectului: Apartamente noi in Arad! Răspunde cu citat (quote)

Ared - Apartamente noi in Arad cu 1, 2 si 3 camere, mod de plata in rate pe 7 ani fara banci. Informatii pe www.ared.ro sau la telefon 0040-720000786.
Sus
cami_d
e-migrant

Data înscrierii: 05/Feb/2010

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 11:28 am    Titlul subiectului: Re: Apartamente noi in Arad! Răspunde cu citat (quote)

Ared_Apartamente_Noi a scris:
Ared - Apartamente noi in Arad cu 1, 2 si 3 camere, mod de plata in rate pe 7 ani fara banci. Informatii pe www.ared.ro sau la telefon 0040-720000786.

Buna ziua,

Am intrat pe site si mi s-au parut interesante apartamentele pe care le vindeti. As dori daca se poate mai multe detalii legate de ratele fara banca. Eu lucrez in Italia si as vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a lua un apartament de la dvs. si daca mai sunt si alte conditii ce trebuie sa le indeplinesc.

Va multumesc.

Sus
dianac
e-migrant

MesajTrimis: Vin Feb 05, 2010 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am cumparat aprtament la Ared in rate si pot spune ca procedura este f. facila deoarece nu este necesar sa-ti justifici prin documente veniturile, astfel ca, pt. a incheia contractul de vanzare-cumparare ai nevoie doar de buletin.
Sus
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 8:49 am    Titlul subiectului: E mereu o bucurie sa intalnesti clienti multumiti :) Răspunde cu citat (quote)

dianac, ma bucur ca esti multumita de modul de achizitionare al apartamentului tau Ared!
Incercam sa ne adaptam cerintelor pietei fara sa uitam insa de romanii nostrii de afara..
Ca urmare, peste 30% din clientii nostrii lucreaza in strainatate si sunt incantati sa gaseasca acasa standardul de viata cu care sunt obisnuiti acolo. Blocurile noastre sunt izolate fonic si termic, hidroizolate, avem zeci de modele de compartimentare de unde poti alege ce ti se potriveste, poti achizitiona propria ta parcare la pretul de doar 1700 euro, iar infrastructura cartierului Red 1 este nou nouta! (drumuri, trasee de instalatii etc)

Sus
adi_m_1978
e-migrant

Data înscrierii: 13/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 13, 2010 11:51 am    Titlul subiectului: Re: E mereu o bucurie sa intalnesti clienti multumiti :) Răspunde cu citat (quote)

dianac, ma bucur ca esti multumita de modul de achizitionare al apartamentului tau Ared!
Incercam sa ne adaptam cerintelor pietei fara sa uitam insa de romanii nostrii de afara..
Ca urmare, peste 30% din clientii nostrii lucreaza in strainatate si sunt incantati sa gaseasca acasa standardul de viata cu care sunt obisnuiti acolo. Blocurile noastre sunt izolate fonic si termic, hidroizolate, avem zeci de modele de compartimentare de unde poti alege ce ti se potriveste, poti achizitiona propria ta parcare la pretul de doar 1700 euro, iar infrastructura cartierului Red 1 este nou nouta! (drumuri, trasee de instalatii etc)

Ma intereseaza detalii legate de ratele dvs fara a apela la banca. Daca vin in tara in cat timp se poate face contractul? Cat dureaza toata treaba? Si cum pot sa-mi platesc ratele daca eu muncesc in Spania? Am inteles ca am nevoie doar de buletin, dar daca eu de exemplu nu pot sa vin cum fac sa semneze altcineva pentru mine?

Va multumesc

Sus
dianac
e-migrant

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 12:32 pm    Titlul subiectului: Re: E mereu o bucurie sa intalnesti clienti multumiti :) Răspunde cu citat (quote)

Referitor la izolatie pot spune ca e super ok, cheltuielile cu incalzirea fiind sub asteptarile mele si acest lucru este un mare avantaj pentru clientii ARED, sa nu simta frigul aprig de afara, la costuri mici, mai ales ca am avut parte de o iarna destul de friguroasa...
Apropo de parcari, din pacate la momentul cumpararii apartamentului nu mi-am achizitionat decat o parcare si as mai avea nevoie de inca una. Se mai pot cumpara parcari? Parcarea se poate plati in rate? Daca da, pe ce perioada si cat este avansul?

Sus
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 3:34 pm    Titlul subiectului: Re: E mereu o bucurie sa intalnesti clienti multumiti :) Răspunde cu citat (quote)

adi_m_1978 a scris:

Ma intereseaza detalii legate de ratele dvs fara a apela la banca. Daca vin in tara in cat timp se poate face contractul? Cat dureaza toata treaba? Si cum pot sa-mi platesc ratele daca eu muncesc in Spania? Am inteles ca am nevoie doar de buletin, dar daca eu de exemplu nu pot sa vin cum fac sa semneze altcineva pentru mine?

Va multumesc

Buna Adi,
Legat de finantarea Ared fara banci, tot ce trebuie sa faci este sa achiti 25% din valoarea apartamentului ca avans pana la predarea acestuia. Restul de 75% din valoare il poti achita in rate lunare, trimestriale, semestriale sau anuale direct la noi, fara sa depui acte de venit la banci. Clientii nostrii care locuiesc in Italia, Spania, Anglia etc au preferat sa achite ratele direct de acolo, in euro, in contul nostru, de obicei ei fac doar 3 drumuri in tara pentru semnarea promisiunii, predarea apartamentului si semnarea contractului de vanzare cumparare. Unii au aici rude pe care le imputernicesc si pentru o parte din aceste semnari. Buletinul este necesar pentru intocmirea contractelor, bineinteles Smile

Sus
eros_76
e-migrant

Data înscrierii: 05/Mar/2010

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 11:44 am    Titlul subiectului: Re: E mereu o bucurie sa intalnesti clienti multumiti :) Răspunde cu citat (quote)

Eu am cumparat un apartament Ared in bloc R10 care are finalitate in iunie 2010. Eu si sotia locuim sase luni pe an in Romania si sase luni pe an in Germania. Abia asteptam sa ne mutam. Am vazut apartamente finalizate de Ared si suntem tare multumiti. Am optat pt finisarea executata de Ared pt ca noi nu vrem sa ne complicam cu muncitori si cu cautari de materiale, echipe meseriasi etc. Am vazut apartamente finisate la cheie de catre Ared si pot spune ca sunt "ca-n Germania". Pretul apartamentului este 41500 e si are 71 mp. Am optat pt parcare sub bloc la 3900 euro, iar finantarea o vom face luand un credit din Germania pt ca e mai rentabil. De cate ori avem timp mai mergem pe la bloc sa vedem cum "merg lucrurile" si pot spune cu mana pe inima ca acolo se lucreaza la fel ca in strainatate. Nu degeaba Ared a optat pt constructori straini!

Sus
Ared_Apartamente_Noi
e-migrant

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 12:22 pm    Titlul subiectului: Primavara aduce vesti bune de la Ared! Răspunde cu citat (quote)

Incepand cu 1 Martie pentru fiecare apartament cumparat in blocul R10, ARED va utileaza bucataria cu o plita electrica vitro-ceramica, un cuptor electric si o hota. Mai multe detalii pe www.ared.ro !
Sus
eros_76
e-migrant

MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 8:57 pm    Titlul subiectului: Re: Primavara aduce vesti bune de la Ared! Răspunde cu citat (quote)

Incepand cu 1 Martie pentru fiecare apartament cumparat in blocul R10, ARED va utileaza bucataria cu o plita electrica vitro-ceramica, un cuptor electric si o hota. Mai multe detalii pe www.ared.ro !

si noi nu mai beneficiem de aceasta promotie?

Sus
eros_76
e-migrant

MesajTrimis: Joi Mar 25, 2010 12:13 pm    Titlul subiectului: Re: Primavara aduce vesti bune de la Ared! Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ca acum de cateva zile ARED a pus si preturi pe site. Asa ca e foarte simplu sa cauti un apartament cu motorul lor de cautare! Intri pe http://ared.ro/ si gasesti toate apartamentele care mai sunt libere!

Sus
Lore_dana
e-migrant

Data înscrierii: 27/Mar/2010

MesajTrimis: Sâm Mar 27, 2010 11:45 am    Titlul subiectului: Parcurs cumparare apartament Răspunde cu citat (quote)

Muncesc si locuiesc in Franta de ceva ani si as dori sa stiu exact care sunt etapele pentru a lua un apartament de la dumneavoastra. Pentru mine este mai greu sa ajung in tara deoarece munca nu prea imi permite si m-ar ajuta sa stiu cum se deruleaza toata treaba ca sa pot sa vin si sa-mi iau un apartament de la dumneavoastra. Daca eu nu pot sa vin cum pot sa fac sa semneze altcineva in numele meu?
Sus
dianac
e-migrant

MesajTrimis: Dum Mar 28, 2010 3:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar daca locuiesti in Franta nu este o problema sa-ti achizitioneti un apartament de la ARED, important este sa ai o persoana careia sa-i faci o procura sa semneze in locul tau. Si eu am o sora in Italia care vrea sa-si cumpere apartament in RED1, pentru ca atunci cand se va intoarce in tara sa locuiasca aproape de mine Very Happy. Mi-a facut o procura la consulatul Romaniei din Italia, astfel incat sa pot semna promisiunea de vanzare-cumparare, respectiv contractul de vanzare-cumparare in locul sau. Platile cu privire la avans si ratele care urmeaza sa le plateasca ARED-ului le poti face direct din Franta in contul beneficiarului. Este o procedura simpla, important este sa te decizi la ce stadiu vrei sa-ti cumperi apartamentul:semifinisat, finisat la cheie sau finisat cu mobilier, electrocasnice si electronice, pentru ca, in functie de optiunea care o ai, se vor stabili avansul si ratele care urmeaza sa le platesti pe parcursul a maxim 7 ani.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Propuneri de afaceri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1