| Autor |
Mesaj |
joana e-migrant
Data înscrierii: 03/Feb/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Iun 13, 2006 9:18 pm Titlul subiectului: Joburi in Germania |
|
|
Buna sunt Ioana,locuiesc in Germania!Nu am vazut nici un subiect pe forum despre cum lucreaza romanii in Germania sau ce joburi au.Eu locuiesc aicea dar nu am job.
Cand aveti timp puteti sa-mi raspundeti si mie.pupici[/url][/list][/list][/code][/quote][/u][/i][/b]
|
|
| Sus |
|
 |
alin_criss e-migrant
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iun 27, 2006 12:18 am Titlul subiectului: hy |
|
|
cati ani ai draga mea?si cum de nu ai job?
|
|
| Sus |
|
 |
joana e-migrant
Data înscrierii: 03/Feb/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Iun 27, 2006 10:17 am Titlul subiectului: Re: hy |
|
|
Am 21 de ani,este important?
|
|
| Sus |
|
 |
swiss e-migrant
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 1:38 pm Titlul subiectului: Re: Joburi in Germania |
|
|
| joana a scris: | Buna sunt Ioana,locuiesc in Germania!Nu am vazut nici un subiect pe forum despre cum lucreaza romanii in Germania sau ce joburi au.Eu locuiesc aicea dar nu am job.
Cand aveti timp puteti sa-mi raspundeti si mie.pupici[/url][/list][/list][/code] | [/u][/i][/b][/quote]
buna..sunt din botosani..de ce nu ai job?..eu am 18 ani si la vara imi doresc k eu si colegul meu sa ne gasim ceva de munca in germania..crezi k m-ai putea ajuta?..apropo..chiar se gaseste asa greu ?astept un raspuns de la tine...ms mult
|
|
| Sus |
|
 |
AncaPop e-migrant
Data înscrierii: 03/Apr/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 1:10 pm Titlul subiectului: Re: Joburi in Germania |
|
|
| joana a scris: | Buna sunt Ioana,locuiesc in Germania!Nu am vazut nici un subiect pe forum despre cum lucreaza romanii in Germania sau ce joburi au.Eu locuiesc aicea dar nu am job.
Cand aveti timp puteti sa-mi raspundeti si mie.pupici[/url][/list][/list][/code] | [/u][/i][/b][/quote]
ai reusit intre timp sa gasesti un job
|
|
| Sus |
|
 |
JoburiGermania e-migrant
Data înscrierii: 22/Apr/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Apr 23, 2009 3:15 pm Titlul subiectului: Buna ziua |
|
|
Buna ziua.
Daca doresti, iti putem asigura un contract de munca in Germania in baza pregatirii tale profesionale. Ne poti contacta folosind datele de contact disponibile pe site-ul nostru (www.joburigermania.ro), si poti suna la filiala noastra din Stuttgart.
Noi NU percepem nici un fel de taxa sau comision din partea angajatului.
Toate cele bune!
Adrian Danciu
|
|
| Sus |
|
 |
crissF e-migrant
Data înscrierii: 16/Sep/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 10:08 am Titlul subiectului: Job in asistenta sociala(sozialarbeiterin) |
|
|
Buna..
As dori si eu sa aflu mai multe despre posibilitatea gasirii unui job in Germania si normal a unei locuinte. Dorinta mea e sa plec si eu inspre Germania.
Multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
JoburiGermania e-migrant
Data înscrierii: 22/Apr/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Mar 21, 2010 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bună! Dacă dorești să găsești un job în Germania, îți recomand să vizitezi http://www.joburigermania.ro - Totul este 100% gratuit, nu se percepe nici un fel de comision! Mult Succes!
|
|
| Sus |
|
 |
hanny e-migrant
Data înscrierii: 04/Apr/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Apr 04, 2010 1:14 pm Titlul subiectului: Re: Buna ziua |
|
|
Buna ziua ,ma numesc Daniela si locuiesc cu familia in Spania de 9 ani,dar cum bine se stie aici lucrurile merg foarte prost,si nu se vor indrepta in urmatorii 10 -20 ani.Vrem sa ne mutam in germania ,dar am avea nevoie de niste informatii,si un pic de jutor sa gasim un loc de munca si o chirie,stiu ca este greu sa incepi de la inceput din nou intro alta tara ,dar nu avem de ales.
|
|
| Sus |
|
 |
|