Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Joburi in Germania

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Germania
Autor Mesaj
joana
e-migrant

Data înscrierii: 03/Feb/2006

MesajTrimis: Mar Iun 13, 2006 9:18 pm    Titlul subiectului: Joburi in Germania Răspunde cu citat (quote)

Buna sunt Ioana,locuiesc in Germania!Nu am vazut nici un subiect pe forum despre cum lucreaza romanii in Germania sau ce joburi au.Eu locuiesc aicea dar nu am job.
Cand aveti timp puteti sa-mi raspundeti si mie.pupici
[/url][/list][/list][/code][/quote][/u][/i][/b]

Sus
alin_criss
e-migrant

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Iun 27, 2006 12:18 am    Titlul subiectului: hy Răspunde cu citat (quote)

cati ani ai draga mea?si cum de nu ai job?
Sus
joana
e-migrant

Data înscrierii: 03/Feb/2006

MesajTrimis: Mar Iun 27, 2006 10:17 am    Titlul subiectului: Re: hy Răspunde cu citat (quote)

Am 21 de ani,este important?
Sus
swiss
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 1:38 pm    Titlul subiectului: Re: Joburi in Germania Răspunde cu citat (quote)

joana a scris:
Buna sunt Ioana,locuiesc in Germania!Nu am vazut nici un subiect pe forum despre cum lucreaza romanii in Germania sau ce joburi au.Eu locuiesc aicea dar nu am job.
[/url][/list][/list][/code]
[/u][/i][/b][/quote]

buna..sunt din botosani..de ce nu ai job?..eu am 18 ani si la vara imi doresc k eu si colegul meu sa ne gasim ceva de munca in germania..crezi k m-ai putea ajuta?..apropo..chiar se gaseste asa greu ?astept un raspuns de la tine...ms mult

Sus
AncaPop
e-migrant

Data înscrierii: 03/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 1:10 pm    Titlul subiectului: Re: Joburi in Germania Răspunde cu citat (quote)

joana a scris:
[/url][/list][/list][/code]
[/u][/i][/b][/quote]

ai reusit intre timp sa gasesti un job

Sus
JoburiGermania
e-migrant

Data înscrierii: 22/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 3:15 pm    Titlul subiectului: Buna ziua Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.

Daca doresti, iti putem asigura un contract de munca in Germania in baza pregatirii tale profesionale. Ne poti contacta folosind datele de contact disponibile pe site-ul nostru (www.joburigermania.ro), si poti suna la filiala noastra din Stuttgart.

Noi NU percepem nici un fel de taxa sau comision din partea angajatului.

Toate cele bune!
Adrian Danciu

Sus
crissF
e-migrant

Data înscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Mie Sep 16, 2009 10:08 am    Titlul subiectului: Job in asistenta sociala(sozialarbeiterin) Răspunde cu citat (quote)

Buna..
As dori si eu sa aflu mai multe despre posibilitatea gasirii unui job in Germania si normal a unei locuinte. Dorinta mea e sa plec si eu inspre Germania.
Multumesc!

Sus
JoburiGermania
e-migrant

Data înscrierii: 22/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Mar 21, 2010 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bună! Dacă dorești să găsești un job în Germania, îți recomand să vizitezi http://www.joburigermania.ro - Totul este 100% gratuit, nu se percepe nici un fel de comision! Mult Succes!
Sus
hanny
e-migrant

Data înscrierii: 04/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Apr 04, 2010 1:14 pm    Titlul subiectului: Re: Buna ziua Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua ,ma numesc Daniela si locuiesc cu familia in Spania de 9 ani,dar cum bine se stie aici lucrurile merg foarte prost,si nu se vor indrepta in urmatorii 10 -20 ani.Vrem sa ne mutam in germania ,dar am avea nevoie de niste informatii,si un pic de jutor sa gasim un loc de munca si o chirie,stiu ca este greu sa incepi de la inceput din nou intro alta tara ,dar nu avem de ales.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1