Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Caut prieteni in Germania

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
ulaila
e-migrant

Data înscrierii: 22/Oct/2009

MesajTrimis: Joi Oct 22, 2009 11:29 am    Titlul subiectului: Caut prieteni in Germania Răspunde cu citat (quote)

Buna ...

Ma numesc Iulia si am 23 de ani. Locuiesc in Germania(Rheinfelden) de un an de zile impreuna cu prietenul meu care este neamt si inca nu am avut ocazia sa imi gasesc nici o prietena ... Eu sunt o fata modesta, cu simtul umorului, iubesc calatoria si dansul, imi place sa petrec mult timp in magazine. Ma simt foarte singura si stresata, caci nu am o prietena cu care sa-mi impartasesc si eu bucuriile si necazurile. Prietenii si familia din Romania ma sustin cum pot, scriind sau telefonand din cand in cand, dar simt nevoia de o prietena aici langa mine si nu stiu cum sa o gasesc ... Oare nu exista nici o romanca prin imprejurimi care sa aiba nevoie de o prietena????? daca locuiesti in zona Rheinfelden sau macar Lörrach, Basel sau pur si simplu doresti sa imi scri, ma poti contacta pe email: j.iulia@yahoo.com.

Va multumesc,
Iulia

Sus
dengabi
e-migrant

Data înscrierii: 11/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 11, 2010 2:07 pm    Titlul subiectului: Re: Caut prieteni in Germania Răspunde cu citat (quote)

ulaila a scris:
Buna ...

Ma numesc Iulia si am 23 de ani. Locuiesc in Germania(Rheinfelden) de un an de zile impreuna cu prietenul meu care este neamt si inca nu am avut ocazia sa imi gasesc nici o prietena ... Eu sunt o fata modesta, cu simtul umorului, iubesc calatoria si dansul, imi place sa petrec mult timp in magazine. Ma simt foarte singura si stresata, caci nu am o prietena cu care sa-mi impartasesc si eu bucuriile si necazurile. Prietenii si familia din Romania ma sustin cum pot, scriind sau telefonand din cand in cand, dar simt nevoia de o prietena aici langa mine si nu stiu cum sa o gasesc ... Oare nu exista nici o romanca prin imprejurimi care sa aiba nevoie de o prietena????? daca locuiesti in zona Rheinfelden sau macar Lörrach, Basel sau pur si simplu doresti sa imi scri, ma poti contacta pe email: j.iulia@yahoo.com.

Va multumesc,
Iulia

Sus
gabriella
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2010

MesajTrimis: Sâm Apr 17, 2010 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna.ma numesc Petronela,am 22 de ani si sunt in germania mai exact in Dusseldorf de un an de zile.Locuiesc cu prietenul meu care e roman si mias dori sa-mi fac cativa prieteni romani aici. Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1