Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emigrare in Australia!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
katemossp
e-migrant

Data înscrierii: 25/Aug/2010

MesajTrimis: Mie Aug 25, 2010 8:24 am    Titlul subiectului: Emigrare in Australia! Răspunde cu citat (quote)

Locuiesc in Paris actualmente si vreau sa emigrez in Australia impreuna cu logodnicul meu dar se pare ca totul devine din ce in ce mai greu.Am mers la ambasada Australiei aici in Paris si mi s a spus ca pentru mine deoarece sunt de origine romana nu am acces la viza Work and Holiday, ci doar pot sa merg in Australia pentru a vizita.Nu stiu ce sa mai fac,orice incerc sa fac de aici se pare ca este imposibil, poate dincauza a tot ce se intampla cu expulzarea rromilor si asa mai departe..Poate cineva sa mi spuna cum as putea sa procedez pentru a cere un alt tip de viza?
Sus
skipy
e-migrant

Data înscrierii: 09/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2011 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce calificare ai pentru Australia?

www.scstefan1.wordpress.com

te pot ajuta!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1