Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

o noua sansa pentru razvan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro
Autor Mesaj
ajutor
e-migrant

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 6:35 pm    Titlul subiectului: o noua sansa pentru razvan Răspunde cu citat (quote)

ma numesc mariana marin sunt din bucuresti ,am 46 ani si un baiat de 24 ani.
in urma cu 7 ani a inceput calvarul vietii noastre,mai exact baiatul a facut cunostinta cu heroina.
am mers cu el la spitalele de la noi ,a fost internat de mai multe ori ,a recazut ,acum este in tratament cu metadona (metadona este tot un drog dar sintetic) la fel de pacatos ca si heroina.este cumplit pentru un parinte sa vada cum viata copilului sau se deterioreaza pe zi ce trece si el nu poate face nimic sa il ajute.practic acest copil a fost victima strazii,multi intreaba nu ai vazut la inceput ca se drogheaza ?nu nu am vazut pentru ca acum 7 ani cand a inceput nu stiam nimic ,nici cum se manifesta un toxicoman,nici care sunt urmarile absolut nimic,abia dupa ce mi-am dat seama am facut legatura cu ce se intampla .
este o poveste trista daca povestesc cum am vandut masina,cum uneori i-am dat eu bani sa cumpere droguri pentru ca ii era rau si nu stiam ce sa fac,cum nu ii pasa de cei din jur atunci cand este drogat,cum a vandut obiecte din casa (haine,incaltaminte,calculator etc) sa faca rost de bani si multe alte lucruri .
batand pe la mai multe usi si urmarind la tv emisiunile care aveau subiect drogurile am aflat de doctorul ANDRE WAISMANN din israel care are tratamentul benefic acestei boli, acest tratament costa 5000E si nu am posibilitate sa platesc acesti bani de aceea va rog pe voi romanii care aveti posibilitatea sa ma ajutati ,sa ii pot reda o viata noua sa scape de acest cosmar,sigur si el isi doreste acest lucru ,vrea sa aiba o familie sa scape de frica de a se trezi dimineata cu acel rau.
doctorul vine la noi in tara in luna mai cu ajutorul forumului antidrog FORAD ,de aceea va rog respectuos sa ma ajutati ,aici nimeni nu se implica in asa o problema este mi bine sa creasca numarul toxicomanilor decat sa facem ceva sa scada si sa stopam cresterea lor.
adresa mea de email este mariana_maryn2007@yahoo.com
iar conturile unde dva puteti dona sunt

RAIFFEISEN BANK

pentru $ R008RZBR0000060011546741
pentru E R062RZBR0000060011546739
COD SWIFF RZBRROBU

Sus
ajutor
e-migrant

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 08, 2009 1:22 pm    Titlul subiectului: o noua sansa pentru razvan Răspunde cu citat (quote)

scuze nu am trecut numele titularului de cont
MARIN MARIANA este contul pe numele meu multumesc

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1